2024. április 17. - Rudolf
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett név, jelszó

Előző évek döntős feladatsorai
Mintafeladatsorok
Versenykiírás
Tudnivalók
Jelentkezés
Kérdezz – felelek!

Mit kell tudni az általános iskolások döntőjéről?
A honlapon a döntősök!
Az utolsó forduló következik
A 4. forduló következik...
Itt a téli szünet!

Mozaik Kiadó
mozaBook
mozaWeb
Határidőnaplók

Kedves Pedagógusok!  

Ahhoz, hogy diákokat nevezhessenek be a versenyre, először Önöknek kell regisztrálniuk magukat itt a honlapon, ha azt eddig még nem tették meg.

Regisztráció a tanárok számára »

A regisztrációt követően nyomon követhetik a benevezett tanítványaik egész éves munkáját, láthatják a fordulókban kitűzött feladatsorokat, és majd együtt örülhetnek az elért eredményeknek.

Ha az előző tanévben már regisztráltak, akkor a meglévő azonosítóik segítségével beléphetnek a honlapra, és máris nevezhetnek diákokat az ez évi versenyeinkre.
Ha elfelejtették az azonosítóikat, akkor használják az Elfelejtett név, jelszó menüpontot, ahol a megadott e-mail címre elküldjük azokat Önöknek.

Figyelem!
A versenyen való ingyenes részvétel feltételei változtak, így kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva olvassák el!

Ingyenes részvételi lehetőség feltétele

 

Kedves Diákok!

Amennyiben az iskolátoktól függetlenül szeretnétek részt venni tanulmányi versenyünkön, úgy szülői beleegyezéssel lehetőségetek van egyénileg is nevezni és részt venni.
A nevezési díj a 2023/24-es tanévre:
– 3500 Ft/fő/tantárgy/év az általános iskolásoknak
– 4000 Ft/fő/tantárgy/év a középiskolásoknak.

A jelentkezés két részből áll:

  1. Regisztráció: Semmilyen kötelezettséggel nem jár, de csak regisztrált felhasználók nevezhetnek versenyre. A regisztráció során adjátok meg a legfontosabb adataitokat, illetve egyben a Versenyszabályzat elfogadását is jelenti.
    Csak akkor regisztráljatok egyénileg, ha a versenyen az iskolától függetlenül és fizetősen szeretnétek részt venni, és ehhez megkaptátok szüleitek beleegyezését!
    Különben jelezzétek versenyzési szándékotokat a tanárotoknak, és ő majd intézi a nevezést, a nevezési díj összegyűjtését, sőt figyelemmel kíséri a munkátokat és mindenben a segítségetekre lehet!
  2. Nevezés: ha a regisztráció során kapott felhasználó névvel és jelszóval beléptek az oldalra, jelentkezhettek bármelyik tantárgy versenyére. A nevezést szüleitekkel együtt hajtsátok végre, mert az ő beleegyezésük is szükséges!

Fontos!
Ha az előző tanévekben már versenyeztetek velünk, akkor nem szükséges ismét regisztrálni, hanem a meglévő azonosítóitok segítségével beléphettek a honlapra. Ha elfelejtettétek, akkor használjátok az Elfelejtett név, jelszó menüpontot.

 Elérhetőségek | Jogi nyilatkozat | Mobil verzió | Adatkezlési tájékoztató

Copyright © 2007-2021 Mozaik.