2023. június 1. - Tünde
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett név, jelszó

Előző évek döntős feladatsorai
Mintafeladatsorok
Versenykiírás
Tudnivalók
Jelentkezés
Kérdezz – felelek!

Pedagógusnap
A díjátadóról...
Eredményhirdetés!
Mit kell tudni az általános iskolások döntőjéről?
A honlapon a döntősök!

Mozaik Kiadó
mozaBook
mozaWeb
Határidőnaplók
Ma még oldható az 1. és a 2. forduló feladatsora!
2021-12-03 12:50:55 Pamukné Ilona

Kedves Diákok!

 

 

Tegnap kiküldött hírlevelünk kapcsán többen jelezték, hogy a sok betegség és karantén miatt nem fogják tudni határidőre beküldeni a feladatsorokat.

 

Így december 8. éjfélig meghosszabbítjuk a beküldési határidőt, addig még lehet oldani az 1. és a 2. forduló feladatsorait!

 

 

A honlapunkra történő bejelentkezés után a Feladatsoraim menüpontnál találhatók azoknak a tantárgyaknak a feladatsorai, amikre beneveztetek.

 

Ha elakadtok a kérdések megválaszolásánál, a Mentés gombra kattintva saját magatoknak mentitek el az addigi állapotot, és később, amikor időtök engedi, folytathatjátok a feladatsor megoldását. Érdemes akár minden kérdés válaszának bejelölése után leütni a mentés gombot.


Ha úgy érzitek, hogy minden kérdésre bejelöltétek a helyes megoldást, akkor az Elküld gombbal nekünk juttatjátok el a feladatsort. Ennek a gombnak a lenyomásával véglegesítitek a feladatsort, ezután már nem módosítható!
Ellenőrizzétek le előtte, hogy minden kérdésre válaszoltatok-e, ne hagyjatok megválaszolatlan kérdést! Az Elküld gomb leütése előtt érdemes a Mentés gombra is kattintani.

Az elküldés után a program kiértékeli a feladatsort. A Frissítés gomb leütése után (F5 gomb) kiírja a program, hogy kaptatok-e bónusz feladatsor megoldására lehetőséget. Ezt az ÜGYES felirat megjelenésével jelzi.

 

Az 1. és a 2. forduló helyes megoldásai és az elért pontok a zárást követő 2. napon lesznek fenn a honlapon.

 

 

Kövesd a versenyt a facebookon is!

Mozaik Kiadó a Facebookon  Facebook

 

 Elérhetőségek | Jogi nyilatkozat | Mobil verzió | Adatkezlési tájékoztató

Copyright © 2007-2021 Mozaik.