Kosár tartalma
20 000 Ft rendelési érték felett 5% online kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény akciós termékekre, osztálynaplókra, ellenőrzőkre nem vonatkozik, illetve egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.
KOSÁR
BorítóKódCím [borító KI]Br. ár(Ft)Eng.Menny.
MS-1124
DINÓSULI Matematika gyakorló 3.o. - Szorzás, osztás
(Digitális extrákkal)
(új kiadvány, várható megjelenés 2020. január)
8800%
MS-1522
Írjunk szépen, helyesen Sünivel 3. - Munkafüzet
9950%
MS-1638
Nyelvtan gyakorló 3.
9800%
MS-1733
Számolófüzet 3.
9400%
MS-2547
Szövegértés 3-4. - Feladatgyűjtemény
11800%
Rendelési érték (Ft)4 975
Szállítási mód:
Postai szállítás:
1 069 Ft

GLS futárszolgálat:
1 211 Ft

Még 5 025 Ft értékű megrendelés szükséges az ingyenes szállításhoz.
Várható szállítási díj (ÁFÁ-s ár, utánvéttel):
1 069
kosárbaKOSÁR összesen (Ft)
6 0440

Amennyiben olyan könyvet rendel, amelyet "készlethiány", "utánnyomás alatt" vagy "új kiadvány" megjegyzéssel jelöltünk, akkor azt a megjelenést követően külön postaköltséggel tudjuk elküldeni. Amennyiben szeretné, hogy valamennyi könyvet a jelenleg hiányzó könyvekkel együtt küldjük, akkor ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezze.
  • A szállítási információk és költségek kizárólag magyarországi címre történő szállításra értendők. Más országba történő szállítási igény esetén kérjük, hogy érdeklődjenek munkatársainknál.
  • Magánszemélyeknek kizárólag utánvéttel áll módunkban a kiadványokat elküldeni.
  • A csomagokat postai szállítással vagy a GLS futárszolgálattal küldjük, ezért megrendeléskor olyan címet kell megadni, ahol munkaidőben valaki át tudja venni a küldeményt.
  • 10 000 Ft rendelési érték alatt súlyarányos szállítási költséget számolunk fel.
  • Az árak forintban értendők és az ÁFA-t is tartalmazzák.
  • Viszonteladók számára a webshopban leadott rendelés esetén az osztálykedvezményes árak, akciós árak, valamint egyéb kedvezmények nem érvényesíthetők.
  • Miután a csomag megérkezik, ne felejtse el az egyedi kódot tartalmazó kiadványokat aktiválni a www.mozaweb.hu oldalon a Fiókom/Új kód aktiválása menüpontban! A 2019. augusztus 1. és december 31. között aktivált kódokkal most 4 éves DÍJMENTES hozzáférést biztosítunk a kiadvány mozaWeb Home változatához. A kiadványok digitális változata sok esetben extrákat (videókat, 3D-animációkat, feladatokat) is tartalmaz, így a diákok számára izgalmasabb lesz a tanulás. Regisztráljon a www.mozaweb.hu oktatási portálon és élvezze a digitális tartalmak látványos és érdekes világát!
  • A gmail, hotmail és outlook postafiókokra küldött visszaigazoló leveleink megérkezésében néhány napig fennakadás lehet. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.
Bővebb rendelési, szállítási információk »
korábbi megrendelések

© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Mobil