Érettségi akció 2024. február Iskolai határidonaplók 2024/2025 Érettségi akció 2024. február Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ!! Tanári zsebkönyvek 2024/2025

50% kedvezménnyel már előrendelhetők a 2024/2025-ös tanévre szóló iskolai határidőnaplóink. A kiadványok egyedi kódot tartalmaznak, amellyel ráadásként egy digitális könyv választható ingyenesen.
borító

ÚJ!! Irodalom 11. - Emelt szint

Legújabb kiadványunk tankönyv, szöveggyűjtemény és munkafüzet elegye, elsősorban azok számára készült, akik emelt szinten szeretnének érettségizni a 2024-től érvényes követelmények szerint.
borító

ÚJ! Biológia gimnáziumoknak 12.

Megjelent Gál Béla sorozatának 12. évfolyamos kötete, amely a biológia fakultáción emelt szintű érettségire készülőknek nyújt segítséget. A kiadvány használatát tanmenet és digitális extrák is segítik.
borító

ÚJ!! Sokszínű irodalom 8. (NAT2020)

Megjelent a nyolcadik osztályos Sokszínű irodalom tankönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Biológia 8. - NAT2020

Megjelent a nyolcadikos biológiakönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Próbaérettségi matematika

Megjelent próbaérettségi sorozatunk új, a 2024-től érvényes új érettségi követelményrendszer szerint átdolgozott kötete, amely 12 középszintű matematika feladatsort tartalmaz részletes megoldással, pontozással.
borító

ÚJ! Sokszínű matematika 12. - NAT2020

Megjelent a Sokszínű matematika 12. tankönyv NAT2020-hoz és az új érettségi követelményekhez igazított változata.
borító

ÚJ! Környezetismeret 4. - NAT2020

Megjelent a nagy sikerű Környezetünk titkai sorozat negyedikes kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet követi a sok éve megszokott felépítést és szakmai színvonalat.
borító

ÚJ! Nyelvtan 4. könyv és gyakorló - NAT2020

Megjelent a negyedik osztályos nyelvtan munkatankönyv és a hozzá kapcsolódó gyakorló munkafüzet NAT2020 szerint átdolgozott változata.
borító

Új! Hétköznapi szövegértés 2.

Frissen megjelent szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is.

Közelmúltban megjelent kiadványok

A huszti beteglátogatók Heti gyakorló 3. osztály I. félév - Matek + magyar + környezet Irodalom 11. - Emelt szint (2024-től érv.) Történelem 8. - Kieg. Biológia 8. AB. (NAT2020)
Biológia 8. mf. (NAT2020) Sokszínű irodalom 8. tk. (NAT2020) Biológia 8. tk. (NAT2020) Próbaérettségi feladatsorok - Matematika - Középszint (2024-től érv.) Sokszínű irodalom 8. mf. (NAT2020)