Októberi pedagógus kézikönyv és DIFER akció Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Osztálynaplók, ellenőrzők kedvezményesen

2020. november 30-ig 10-20% kedvezménnyel rendelhetők meg osztálynaplóink, tájékoztató füzeteink és ellenőrzőink (AKCIÓS MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE >>). Osztálynaplóink puha műbőrborítással, többféle színösszeállításban készülnek, a szállítást kérhetik 2021. májusra vagy augusztusra is.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ!! Érettségi felkészítőkönyvek 4 tárgyból

Hamarosan új kötetekkel bővül népszerű Érettségire készülök c. sorozatunk a történelem, magyar, angol, német érettségire készülőknek.
borító

ÚJ!! Próbaérettségi feladatsorok 6 tárgyból

Hamarosan megjelennek a komplett feladatsorokat tartalmazó próbaérettségi feladatsorok, amelyek közép- és emelt szinten kínálnak megoldásokkal és magyarázatokkal ellátott gyakorlófeladatokat.
borító

Trianon centenárium

A trianoni emlékév alkalmából megjelent a Cartographia Tankönyvkiadó TérKéptelen(?) Trianon című kötete, amely 86 térképen, grafikonokkal és Száray Miklós szövegével tényszerűen mutatja be a történelmi helyzetet, a döntés folyamatát és következményeit. Most 25% kedvezménnyel.
borító

ÚJ! Biológia 9. - NAT2020

Gál Béla népszerű gimnáziumi biológia tankönyvsorozatának legújabb kötete a NAT2020 alapján. Követi a Biológia 10., 11. és 12. évfolyamos kötetekben megszokott alaposságot és szakmai megbízhatóságot. Várható megjelenés: 2020. október.
borító

Újdonság! Dinósuli matek gyakorló 4.o.

DINÓSULI sorozatunk frissen megjelent negyedikes kötete játékos gyakorlófeladatokat, rejtvényeket kínál. A vidám rajzokkal szinte játékká válik a tanulás. A kötet a SZORZÁST és az OSZTÁST gyakoroltatja.
borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Matek

Frissen megjelent kötetünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat. A kötet a feladatok részletes megoldását is tartalmazza.
borító

ÚJ! Biológia fgy. - emelt szint, OKTV

Frissen megjelent feladatgyűjteményünk elsősorban az emelt szintű biológiaérettségire készülőknek, valamint a biológia OKTV első és második fordulójára jelentkező diákok számára készült. 67 feladatsor megoldásokkal, részletes magyarázatokkal.
borító

ÚJ! Angol érettségi felk. - Emelt szint

Frissen megjelent kiadványunk az emelt szintű angol szóbeli érettségire készít fel, a vizsga feladattípusaiból összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz. A második fejezetben található korszerű témákat feldolgozó szövegek, videók és feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztését segítik.
borító

ÚJ! Érettségi felkészítő - Történelem

Frissen megjelent könyvünk a középszintű történelem érettségire készít fel. A hangsúlyt a legnehezebb vizsgarésznek tartott kifejtendő szöveges feladatok megírására helyezi, ismerteti a pontozás szempontjait, példákon mutatja be a javítókulcsot. Az esszékkel a teljes érettségi tematikát lefedi.
borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Magyar ny.

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»

Közelmúltban megjelent kiadványok

Jutalommatricák - Dinók (5x54 db) Cartographia - Középiskolai földr. atlasz Sokszínű irodalom 5. - Kieg. Ábécés olvasókönyv - Kieg. Ének-zene 5. - Kieg.
Tanári segédanyag - Fenntarthatóság FELSŐ TAGOZAT Tanári segédanyag - Fenntarthatóság ALSÓ TAGOZAT Fogalmazás gyakorló 6. Fenntarthatóság projektfüzet - Alsó tagozat Fenntarthatóság projektfüzet - Felső tagozat

© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2020 | Mobil