Digitális csomagajánlat intézményeknek Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Kidolgozott kémiai számítási feladatok

Vadonatúj kiadványunkban a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek kínálunk közel 400 általános, szervetlen és szerves kémiai feladatot részletes, lépésről lépésre kidolgozott megoldással.
borító

ÚJ! 100 lépés a matematika érettségihez

Frissen megjelent kiadványunk a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából.
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve az új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.
borító

Új! Fogalmazás gyakorló 5. osztály

Frissen megjelent szövegalkotási gyakorlókönyvünk segítségével a diákok lépésről lépésre szerezhetnek jártasságot a fogalmazási műfajokban. A kiadvány segítséget nyújt az iskolai fogalmazások elkészítéséhez. Lapozzon bele! »»
borító

Újdonság! Dinós matek gyakorló 2.o.

DINÓSULI sorozatunk a másodikos matematika tananyag gyakorlásához kínál játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurákkal, a rajzos feladatokkal szinte játékká válik a tanulás. A második féléves kötet a SZORZÁST és az OSZTÁST gyakoroltatja. Lapozzon bele! »»
borító

ÚJ! Középiskolába készülök - magyar

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 4.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott negyedikes kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz tanmenet letölthető, a tudásszintmérő feladatlap megjelent.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs- és térbeli tájékozódási képessége is.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Írásvázoló  - KisbetűkÍrásvázoló - nagybetűkOklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Mobil