Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Érettségi akció 2022 Érettségi akció 2022 Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Környezetismeret 3. - NAT 2020

A nyár folyamán megjelenik a nagy sikerű Környezetünk titkai sorozat harmadikos kötete a NAT2020 szerint átdolgozva.
borító

Új Biológia 7. - NAT2020

A nyár folyamán megjelenik a hetedikes biológia NAT2020 szerint átdolgozott változata. Könyv mellett munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap is segíti a pedagógusok munkáját.
borító

Biológia gimnáziumoknak 11.

A nyár folyamán megjelenik Gál Béla sorozatának 11. évfolyamos kötete, amely a biológia fakultáción emelt szintű érettségire készülőknek nyújt segítséget.
borító

ÚJ!! Hétköznapi szövegértés 1-2. osztályosoknak

Hamarosan megjelenő szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is. Lapozz bele itt!
borító

ÚJ!! Tanári zsebkönyvek 2022/2023

50% kedvezménnyel már rendelhetők a 2022/2023-as tanévre szóló iskolai határidőnaplóink. A kiadványok egyedi kódot tartalmaznak, amellyel egy digitális könyv választható ingyenesen.
borító

ÚJ! Heti gyakorló 1. o. 2. félév

Frissen megjelent kiadványunk a 2. féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult tananyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.
borító

ÚJ! Orvosi latin kifejezések

A könyvben több mint 1300, tematikusan összerendezett orvosi latin kifejezés található, amelyeket az egészségügyi ágazatban tanulók és dolgozók a mindennapi gyakorlatban a leggyakrabban használnak. A szakszavak megtanulását, begyakorlását ábrák és feladatok is segítik.
borító

ÚJ! Próbaérettségi kémia

Frissen megjelent kiadványunk az emelt szintű kémiaérettségi írásbeli részére történő sikeres felkészüléshez nyújt segítséget. A kötet 10 emelt szintű próbaérettségi feladatsort tartalmaz megoldásokkal, pontozási útmutatóval és magyarázatokkal.
borító

ÚJ!! Hatosztályosba készülök - matematika

Megjelent a hatosztályos középiskolába felvételizők számára készült könyv, amely matematikából kínál felkészülési programot gyakorlófeladatokkal, mintafeladatsorokkal.
borító

ÚJ!! Hatosztályosba készülök - magyar nyelv és irod.

Megjelent a hatosztályos középiskolába felvételizők számára készült könyv, amely magyar nyelv és irodalomból kínál rendszerező összefoglalót, gyakorlófeladatokat, mintafeladatsorokat.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Móra Ferenc: A becsei molnárok Érettségire készülök - Magyar ny. és ir. - szóbeli tételvázlatok Heti gyakorló 1. osztály I. félév - Matek + magyar Próbaérettségi feladatsorok - Kémia - Emelt szint Hatosztályosba készülök - felvételi felkészítő - Matematika
Hatosztályosba készülök - felvételi felk. - Magyar ny. és irod. Biológia gimnáziumoknak 10. Ének-zene 6. - Kieg. Sokszínű irodalom 6. - Kieg. Olvasókönyv 2. o. - Kieg.