Érettségi akció 2023. szeptember Érettségi akció 2023. szeptember Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ!! Sokszínű irodalom 8. (NAT2020)

Megjelent a nyolcadik osztályos Sokszínű irodalom tankönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Biológia 8. - NAT2020

Megjelent a nyolcadikos biológiakönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Próbaérettségi matematika

Megjelent próbaérettségi sorozatunk új, a 2024-től érvényes új érettségi követelményrendszer szerint átdolgozott kötete, amely 12 középszintű matematika feladatsort tartalmaz részletes megoldással, pontozással.
borító

ÚJ! Sokszínű matematika 12. - NAT2020

Megjelent a Sokszínű matematika 12. tankönyv NAT2020-hoz és az új érettségi követelményekhez igazított változata.
borító

ÚJ! Környezetismeret 4. - NAT2020

Megjelent a nagy sikerű Környezetünk titkai sorozat negyedikes kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet követi a sok éve megszokott felépítést és szakmai színvonalat.
borító

ÚJ! Nyelvtan 4. könyv és gyakorló - NAT2020

Megjelent a negyedik osztályos nyelvtan munkatankönyv és a hozzá kapcsolódó gyakorló munkafüzet NAT2020 szerint átdolgozott változata.
borító

Új! Hétköznapi szövegértés 2.

Frissen megjelent szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is.
borító

ÚJ! Helyesírás gyakorló 6. o.

Vadonatúj kiadványunkban a rövid, érthető szabályismertetők után változatos feladatok adnak lehetőséget a gyakorlásra és az elmélyítésre. A diákok sokféle érdekes feladattípussal és vidám rajzokkal találkozhatnak.
borító

ÚJ! Heti gyakorló 2. o. 2. félév

Frissen megjelent munkafüzetünk a második féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult anyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.
borító

ÚJ! Erdei iskola projektfüzet

Frissen megjelent kiadványunk a kezdeti előkészületektől a napi részletes programokig tartalmaz egyéni és csoportos feladatokat, kreatív ötleteket, játékokat. A programok tájegységtől függetlenül valósíthatók meg. Tanári segédanyaggal.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Sokszínű irodalom 8. tk. (NAT2020) Biológia 8. tk. (NAT2020) Sokszínű irodalom 8. mf. (NAT2020) Próbaérettségi feladatsorok - Matematika - Középszint (2024-től érv.) Sokszínű matematika 12. tk. (NAT2020)
Környezetünk titkai 4. (NAT2020) Magyar nyelvi gyakorló kisiskolásoknak 4. mf. (NAT2020) Nyelvtan 4. (NAT2020) Nyelvtan gyakorló 4. (NAT2020) 100 lépés az érettségihez - Matematika, középszint (2024-től érv.)