Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Tankönyvrendelési információk 2023/2024 Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ!! Tanári zsebkönyvek 2023/2024

Megjelentek a 2023/2024-es tanévre szóló iskolai határidőnaplóink, 50% kedvezménnyel már rendelhetők. A kiadványok egyedi kódot tartalmaznak, amellyel egy digitális könyv választható ingyenesen.
borító

Új! Hétköznapi szövegértés 2.

Frissen megjelent szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is.
borító

ÚJ! Helyesírás gyakorló 6. o.

Vadonatúj kiadványunkban a rövid, érthető szabályismertetők után változatos feladatok adnak lehetőséget a gyakorlásra és az elmélyítésre. A diákok sokféle, érdekes feladattípussal és vidám rajzokkal találkozhatnak.
borító

ÚJ! Heti gyakorló 2. o. 2. félév

Frissen megjelent munkafüzetünk a második féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult anyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.
borító

ÚJ! Erdei iskola projektfüzet

Frissen megjelent kiadványunk a kezdeti előkészületektől a napi részletes programokig tartalmaz egyéni és csoportos feladatokat, kreatív ötleteket, játékokat. A programok tájegységtől függetlenül valósíthatók meg. Tanári segédanyaggal.
borító

ÚJ! Pénzügyi tudatosság (Pénz7)

Megjelent legújabb projektfüzetünk. A kiadvány és a hozzá kapcsolódó digitális tanári segédanyag a március 6-10. között tartandó pénzügyi témahéthez kínál 4 témakörben kidolgozott projekteket.
borító

Új Rumini olvasónapló!

Megjelent legújabb olvasónaplónk Berg Judit Rumini Zúzmaragyarmaton c. regényéhez. Az olvasónapló feladatai a szövegértés mellett a gyerekek szókincsét, kifejezőkészségét is fejlesztik.
borító

ÚJ! Érettségi témavázlatok - Történelem

Megjelent legújabb érettségire felkészítő kiadványunk, amely 73 középszintű történelem témavázlatot tartalmaz. A kiadványban összefoglaló ábrák és adattárak is találhatók.
borító

Kidolgozott matematika témakörök 2023

Honlapunkról ingyenesen letölthetők a 2023-as emelt szintű szóbeli matematika érettségi vizsga részletesen kidolgozott témakörei.
borító

ÚJ! Heti gyakorló 2. o. 1. félév

Munkafüzetünk az első féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult anyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Helyesírás gyakorló 6. osztály Ének-zene 4. kieg. Tanári segédanyag - Az erdei iskolában 5-6. o. Pázmán lovag Érettségi témavázlatok - Történelem, középszint (2024-től érv.)
Biológia gimnáziumoknak 11. (emelt szint, NAT2020) Biológia 7. AB. (NAT2020) Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Rövid válaszok, középszint Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Esszéfeladatok, középszint Sokszínű matematika 11-12. fgy. (NAT2020)