Októberi pedagógus kézikönyv és DIFER akció Digitális csomagajánlat intézményeknek Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Érettségi felkészítő - Történelem

Hamarosan megjelenő könyvünk a középszintű történelem érettségire készít fel. A hangsúlyt a legnehezebb vizsgarésznek tartott kifejtendő szöveges feladatok megírására helyezi, ismerteti a pontozás szempontjait, példákon mutatja be a javítókulcsot. Az esszékkel a teljes érettségi tematikát lefedi.
borító

ÚJ! Angol érettségi felk. - Emelt szint

Hamarosan megjelenő kiadványunk az emelt szintű angol szóbeli érettségire készít fel, a vizsga feladattípusaiból összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz. A második fejezetben található korszerű témákat feldolgozó szövegek, videók és feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztését segítik.
borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Matek

Hamarosan megjelenő kötetünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat. A kötet a feladatok részletes megoldását is tartalmazza.
borító

Újdonság! Dinósuli matek gyakorló 3.o.

DINÓSULI sorozatunk frissen megjelent harmadikos kötete játékos gyakorlófeladatokat, rejtvényeket kínál. A vidám rajzokkal szinte játékká válik a tanulás. Az első féléves kötet a háromjegyű számok ÖSSZEADÁSÁT és KIVONÁSÁT gyakoroltatja.
borító

ÚJ! Biológia fgy. - emelt szint, OKTV

Hamarosan megjelenő feladatgyűjteményünk elsősorban az emelt szintű biológiaérettségire készülőknek, valamint a biológia OKTV első és második fordulójára jelentkező diákok számára készült. 67 feladatsor megoldásokkal, részletes magyarázatokkal.
borító

Új! Rendszerező kémia gyakorló 9-10. o.

A hamarosan megjelenő kötetünket a gimnáziumokban, szakgimnáziumokban tanulóknak ajánljuk a feleletekre, dolgozatokra való készüléshez az általános, szervetlen és szerves kémia témaköreiből. A kötet a feladatok megoldását is tartalmazza.
borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Magyar ny.

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

ÚJ! Kidolgozott kémiai számítási feladatok

Vadonatúj kiadványunkban a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek kínálunk közel 400 általános, szervetlen és szerves kémiai feladatot részletes, lépésről lépésre kidolgozott megoldással.
borító

ÚJ! 100 lépés a matematika érettségihez

Frissen megjelent kiadványunk a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából.
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve az új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Osztályfőnöki óra: Másképp!Nyulász Péter: HelkaCartographia - Atlasz az angol kéttannyelvű iskolák számáraÍrásvázoló - nagybetűkÍrásvázoló  - KisbetűkOklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Mobil