Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaBook 4.3 mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
Otthoni tanulás a Mozaik díjnyertes, online, digitális tananyagaival
mozaWeb - Több, mint tankönyv
Az emblémával jelölt tankönyveink egyedi kódot tartalmaznak, melyek ingyenes
hozzáférést
biztosítanak a kiadvány elektronikus változatához a hozzá tartozó,
interaktív extra tartalmakkal együtt.
Az otthoni tanulást segítő mozaWeb rendszerünkben a 3D animációk, videók, játékos feladatok, tematikus eszközök és számos más digitális extra tartalom is megtalálható.
A web-tankönyvek elérése és részletek: www.mozaweb.hu
borító

Megújult iskolai nyomtatványok, diáknapló a közösségi szolgálathoz

A 2014/2015-ös tanévre megjelenő naplóinkat, tájékoztató füzeteinket, ellenőrzőinket az aktuális törvényi változások és az iskolai igények figyelembevételével némileg módosítottuk, több esetben bővítettük. A nyomtatványok változásainak részleteiről itt olvashatnak. Kínálatunk a középiskolai diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására alkalmas nyomtatvánnyal bővült.

Legújabb kiadványaink

borító

Történelem 6.

Megjelent sorozat új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos kötete. A tankönyv korszerű taneszközként, digitális kiegészítőkkel életre kelti a kora újkortól a polgári átalakulás koráig tartó történelmi időszakot.
borító

Olvasókönyv 2. osztályosoknak

Megjelentek a Sokszínű anyanyelv sorozat másodikos kötetei. Az olvasókönyv teljesen új illusztrációkkal, jelentősen átdolgozva, 40 oldallal bővítve jelent meg.
borító

Környezetismeret 2.

Megjelent a Környezetünk titkai sorozat másodikos, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete. A színes rajzokkal gazdagon illusztrált feladatgyűjtemény kiváló taneszköz a természettudományos ismeretek megalapozásához.
borító

Földrajz 10.

A sorozat frissen megjelent, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete már a gazdasági világválság hatásait is tárgyalja. A kötet az előző változathoz képest 32 oldallal bővült.
borító

Történelem 10.

Megjelentek a középiskolák számára készült sorozat tizedik osztályos kötetei. A tankönyvet és a munkafüzetet az új kerettanterv szerint átdolgoztuk. A sorozat a forrásokra épülő történelemtanítás taneszközeként a középszintű érettségire ajánlott.
borító

Sokszínű irodalom 10.

Megjelentek a Sokszínű irodalom sorozat tizedikes kötetei. A két kötet tartalmazza a tananyagot és a szövegeket is, így külön szöveggyűjteményre nincs szükség.
borító

Természetismeret 6.

Megjelent az új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos tankönyv, munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap. A modern, diákbarát tankönyv nagy hangsúlyt fektet a kompetenciafejlesztésre.
borító

Sokszínű irodalom 6.

Megjelentek a Sokszínű irodalom sorozat hatodikos kötetei. A tankönyv, a munkafüzet és a tudásszintmérő feladatlap az új kerettanterv szerint átdolgozásra került.
borító

A természettudomány tanítása

Frissen megjelent 576 oldalas kiadványunkat pedagógusoknak szakmódszertani kézikönyvként, tanárjelölt hallgatóknak pedig tankönyvként ajánljuk.
borító

Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására

A kiadvány alkalmas a középiskolás diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására. A diáknaplóban 50 alkalom igazolására, valamint a diákok megjegyzéseinek rögzítésére van lehetőség.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Magyar nyelv 8. AB. tszm.Természetismeret 6. AB. tszm.Matematika gyakorló 2.Magyar nyelv 8.Magyar nyelv 8.Természetismeret 6.Irodalom 10. II. kötetIrodalom 10. I. kötetTörténelem 6. AB.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2012