TÁMOP pályázat Érettségire készülőknek Difer fejlesztő mozaBook 4.5 Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
Otthoni tanulás a Mozaik díjnyertes, online, digitális tananyagaival
mozaWeb - Több, mint tankönyv
Az emblémával jelölt tankönyveink egyedi kódot tartalmaznak, melyek ingyenes
hozzáférést
biztosítanak a kiadvány elektronikus változatához a hozzá tartozó,
interaktív extra tartalmakkal együtt.
Az otthoni tanulást segítő mozaWeb rendszerünkben a 3D animációk, videók, játékos feladatok, tematikus eszközök és számos más digitális extra tartalom is megtalálható.
A web-tankönyvek elérése és részletek: www.mozaweb.hu
borító

Online tankönyvrendelés webáruházunkban

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A 2015/2016-os tanév tanári határidőnaplói 2015. május 15-ig 50% kedvezménnyel, mindössze 980 Ft-ért rendelhetők meg. A heti bontású elegáns tanári határidőnaplók szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el.
borító

Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye

Pektor Gabriella Örömteli gyermekévek című kötete több mint 120 játékkal és elméleti összefoglalóval a gyermekek mozgással való fejlesztéséhez nyújt segítséget.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 9-10.-es kötet több mint 1600 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Történelmi atlasz középiskolásoknak

Kiadványunk segítséget nyújt az érettségire való felkészüléshez, és eredményesen használható az érettségi vizsgán is. Iskolai atlaszainkat itt találja.
borító

Környezetismeret 2.

Az Európa legjobb tankönyve Ezüst-díjjal kitüntetett sorozat másodikos, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete kiváló taneszköz a természettudományos ismeretek megalapozásához. Lapozzon bele a könyvbe!
borító

Állampolgári ismeretek középisk.

A kötet az alkotmányos értékeket, ezek történetét, jelenét, európai és magyar kontextusait híreken, könyveken, honlapokon, filmeken keresztül mutatja meg. Sok feladatot, feldolgozási módszert kínál az elméletinek tűnő témákhoz is.
borító

Játékmozaik - Játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, játékidő, fejlesztési terület és eszközigény szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Sokszínű irodalom 10.

A Sokszínű irodalom sorozat kötetei tartalmazzák a tananyagot és a szövegeket is, így külön szöveggyűjteményre nincs szükség. A kötetek sok képpel segítik a tanulást. Lapozzon bele a könyvbe!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Karinthy F: Legenda a költőrőlDIFER - Számolás fejlesztéseAz önszervező anyagSokszínű magyar nyelv 8. AB.Természetismeret 6. AB. tszm.Történelem 10. mf.Útravaló - Erkölcstan 6.Történelem 6. AB.Történelem 10.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015