Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Érettségire készülőknek mozaBook 4.5 Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
borító

Kedvezmények igénylése

A KEDVEZMÉNYEK IGÉNYLÉSE felületen az iskolák 2015. május 31-ig megadhatják a tankönyvrendeléshez kapcsolódó igényeiket kedvezményes tankönyvcsomagokra, tanári példányokra, kiegészítő tananyagokra, ingyenes digitális hozzáférésekre.
borító

Online tankönyvrendelés webáruházunkban

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A 2015/2016-os tanév tanári határidőnaplói szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, eszközigény, játékidő és fejlesztési terület szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!
borító

Földrajz 10. - Társadalomföldrajz

A sorozat új kerettanterv szerint átdolgozott tizedikes kötete már a gazdasági világválság hatásait is tárgyalja. A könyv az előző változathoz képest 32 oldallal bővült.
borító

Sokszínű irodalom 10.

A Sokszínű irodalom sorozat kötetei tartalmazzák a tananyagot és a szövegeket is, így külön szöveggyűjteményre nincs szükség. A kötetek sok képpel segítik a tanulást. Lapozzon bele a könyvbe!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödik osztályos munkafüzet a történelem tankönyvcsaládunkhoz. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

ÍRÁS gyakorló 1. osztáy

Gyakorló munkafüzetünk a nagybetűk helyes alakításának, kapcsolásának gyakorlására, a biztos írás kialakítására törekszik. A tollbamondási feladatok mellett rejtvények, találós kérdések, játékos feladatok is szerepelnek benne.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs képessége, térbeli tájékozódási képessége is.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Karinthy F: Legenda a költőrőlDIFER - Számolás fejlesztéseAz önszervező anyagSokszínű magyar nyelv 8. AB.Természetismeret 6. AB. tszm.Irodalom 6.Irodalom 10. I. kötetTörténelem 6. AB.Történelem 6.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015