Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Jutalommatricák Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Érettségire készülők figyelmébe!

A 2017-es érettségire ingyenesen letölthető új segédanyagaink:

– Emelt szintű matematika érettségi kidolgozott témakörök
Kiegészítő anyag az MS-3155, MS-3156 Biológia érettségizőknek 1., 2 kötetekhez.
Segédanyag az MS-3151 Kémia 11-12. érettségire felkészítő tankönyvhöz

Ajánlat kiadványainkból

borító

Új jutalommatrica-kollekció

4-féle új termékkel bővült a jutalommatrica választékunk. Az eddig kapható készlet ezentúl Classic néven érhető el, emellett választható az Évszakok-ünnepek, Meseszereplők, Állatok és Motiváció c. készlet, illetve egy Megapack is.
borító

Trükkös fizika - játékos kísérletek

Megjelent a Trükkös fizika c. kiadványunk, amely egyszerű eszközökkel, otthon is végezhető kísérleteken keresztül mutatja be a fizikai törvényeket. A játékos fogadásokon keresztül a kísérletezés igazi élménnyé válik a résztvevők számára.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs- és térbeli tájékozódási képessége is.
borító

Magyar nyelvi gyakorló 3. o.

A feladataok között találhatunk szójátékot, betűrejtvényt, illetve társasjátékot is. Alkalmas a kulcskompetenciák fejlesztésére, az egyéni, páros, illetve kooperatív munkára, valamint differenciálásra is. Lapozzon bele!
borító

DIFER Fejlesztőfüzetek - Számolás

A füzetben található feladatok alkalmasak a még kialakulatlan számfogalom fejlesztésére, a manipulatív számolás alapjainak elsajátítására, számlálással, mennyiségek összehasonlításával kapcsolatos ismeretek gyarapítására.
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Jutalommatrica-csomag (5-féle)Jutalommatricák - Motiváció (5x100 db)Jutalommatricák - Meseszereplők (5x128 db)Jutalommatricák - Évszakok, ünnepek (5x128 dbJutalommatricák - Classic (5x128 db)A csillagos útLogika mf. 2. kötetSakk mf. 2. kötetTörténelem 8. AB.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2017