Tankönyvrendelési információk 2016 Tankönyvrendelési információk 2016 Kerettantervi kiegészítő tananyagok Kerettantervi kiegészítő tananyagok Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Közvetlen kiadói rendelések

A közvetlen kiadói rendelésekre vonatkozó információkat a Kiadói megrendelőtömbben találják. Több száz kiadványunk rendelhető meg akár 15-30% kedvezménnyel is augusztusi szállításra. A részletes feltételek a megrendelőtömb 2. oldalán olvashatók. Töltse le itt!
borító

Kedvezmények igénylése

A KEDVEZMÉNYEK IGÉNYLÉSE felületen az iskolák 2016. május 31-ig megadhatják a tankönyvrendeléshez kapcsolódó igényeiket kedvezményes tankönyvcsomagokra, tanári példányokra, kerettantervi kiegészítő tananyagokra, ingyenes digitális hozzáférésekre, tanári határidőnaplókra.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

SAKK-LOGIKA - Sakk mf. 1. kötet

A programcsomag a legérdekesebb módját választja a gondolkodás fejlesztésének: játszani tanít. Az alsó tagozatosoknak szóló első kötet a legfontosabb szabályokat, ismereteket segít rendszerezni, gyakorolni és rögzíteni.
borító

SAKK-LOGIKA - Logika mf. 1. kötet

A munkafüzet tartalma szorosan kapcsolódik a matematika és a sakk tanulásához is. Változatos feladatai fejlesztik a kreativitást, megalapozzák a problémamegoldó képességet, a logikai gondolkodást.
borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Colourful Mathematics 9-12.

Megjelentek a népszerű Sokszínű matematika sorozatunk középiskolai köteteinek angol nyelvű változatai. A fordítások az aktuális engedélyezett magyar nyelvű változatok alapján készültek.
borító

Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye

Pektor Gabriella Örömteli gyermekévek című kötete több mint 120 játékkal és elméleti összefoglalóval a mozgással való fejlesztéséhez nyújt segítséget. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Történelem 7. - Az új kerettantervhez

Népszerű tankönyvsorozatunk új kerettanterv szerint átdolgozott hetedikes tankönyvével és az ingyenes digitális kiegészítéssel élményszerű a tanulás. Márffy János illusztrációi életre keltik a történelmet.
borító

Magyar nyelv 11. - Az új kerettantervhez

Megjelent a középiskolai magyar nyelv tankönyvsorozat 11.-es, új kerettantervhez átdolgozott kötete. Modern magyar nyelv tankönyvcsaládunk gyakorlatias, hétköznapi témákon keresztül tárgyalja az anyanyelvi ismereteket.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, eszközigény, játékidő és fejlesztési terület szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.

Közelmúltban megjelent kiadványok

A Jóka ördögeMathematics 12.Logika mf. 1. kötetSakk mf. 1. kötetMathematics 9.Mathematics 11.Történelem 7.Történelem 7. AB.Sokszínű irodalom 7. - Kieg.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2016