Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kerettantervi kiegészítő tananyagok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Mozaik Tanulmányi Verseny 2015 Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tanmenetek az új kerettantervekhez - 3., 7., 11. évfolyam

2015. augusztus 19-től folyamatosan kerülnek fel honlapunkra az új kerettantervhez készített tanmenetjavaslataink: harmadik évfolyamon magyar nyelv és irodalom, matematika, ének-zene; hetedik évfolyamon földrajz, biológia, irodalom, magyar nyelv, történelem; tizenegyedik évfolyamon magyar nyelv tárgyakhoz.
borító

Webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Colourful Mathematics 9-12.

Megjelentek a népszerű Sokszínű matematika sorozatunk középiskolai köteteinek angol nyelvű változatai. A fordítások az aktuális engedélyezett magyar nyelvű változatok alapján készültek.
borító

Kerettantervi kiegészítések

Megjelentek a hetedikes földrajz, biológia és irodalom tankönyveink új kerettantervhez készült bővítései. A kiegészítő kötetek tananyagot, feladatokat és ingyenes digitális hozzáférést is tartalmaznak.
borító

Magyar nyelv 11. - Az új kerettantervhez

Megjelent a középiskolai magyar nyelv tankönyvsorozat 11.-es, új kerettantervhez átdolgozott kötete.
borító

Történelem 7. - Az új kerettantervhez

Népszerű tankönyvsorozatunk új kerettanterv szerint átdolgozott hetedikes tankönyvével és az ingyenes digitális kiegészítéssel élményszerű a tanulás. Márffy János illusztrációi életre keltik a történelmet.
borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A heti bontású népszerű tanári határidőnaplóink szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el a 2015/2016-os tanévre.
borító

A számolás fejl. 4-8 éves életkorban

Könyvünket szülőknek, tanítóknak, óvodapedagógusoknak ajánljuk. A Difer programcsomag részeként megjelent könyv játékgyűjteménye otthon, az óvodában és az iskolában egyaránt jól használható. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat!
borító

Matematika gyakorló 2. osztályosoknak

A kiadvány a Szép Magyar Könyv Versenyen a tankönyvek között oklevéllel díjazott első osztályos kötet folytatása. A gyakorló vidám rajzai kedvet ébresztenek, így a gyermekek játékosan oldhatják meg a feladatokat.
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok játékosan és az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematika birodalmába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Mathematics 9.Mathematics 11.Történelem 7. mf.Biológia 7. - Kieg.Magyar nyelv 11.Földrajz 7. - Kieg.Sokszínű irodalom 7. - Kieg.Karinthy F: Legenda a költőrőlAz önszervező anyag


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015