Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kerettantervi kiegészítő tananyagok Kerettantervi kiegészítő tananyagok Tankönyvrendelési információk 2016 Tankönyvrendelési információk 2016 Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Kerettantervi kiegészítések

Megjelentek a nyolcadikos földrajz, biológia, kémia és irodalom tankönyveink új kerettantervhez készült bővítései. A kiegészítő kötetek tananyagot, feladatokat és ingyenes digitális hozzáférést is tartalmaznak.
borító

Történelem 8. - Az új kerettantervhez

Népszerű tankönyvsorozatunk új kerettanterv szerint átdolgozott nyolcadikos tankönyvével és az ingyenes digitális kiegészítéssel élményszerű a tanulás. Márffy János illusztrációi és a fotók életre keltik a történelmet.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Varázsképek - osztásgyakorló mf.

Az 1000 hiányos osztás-feladat megoldása a matematikai kifejezések pontos használatára szoktatja a diákokat. A munka során fejlődik a tájékozódási képesség, valamint jól előkészíthető a koordináta-rendszer alapfokú ismerete.
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

SAKK-LOGIKA - Logika mf. 1. kötet

A munkafüzet tartalma szorosan kapcsolódik a matematika és a sakk tanulásához is. Változatos feladatai fejlesztik a kreativitást, megalapozzák a problémamegoldó képességet, a logikai gondolkodást.
borító

SAKK-LOGIKA - Sakk mf. 2. kötet

A programcsomag a legérdekesebb módját választja a gondolkodás fejlesztésének: játszani tanít. Az alsó tagozatosoknak szóló második kötet a legegyszerűbb taktikai fogásokkal ismerteti meg a tanulókat.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Sakk mf. 2. kötetTörténelem 8. Történelem 8. AB.Történelem 8.Biológia 8. - Kieg.Földrajz 8. - Kieg.Kémia 8. - Kieg.Sokszínű irodalom 8. - Kieg.A Jóka ördöge


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2016