Difer fejlesztő mozaBook 4.5 Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Mozaik tanulmányi verseny Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
Otthoni tanulás a Mozaik díjnyertes, online, digitális tananyagaival
mozaWeb - Több, mint tankönyv
Az emblémával jelölt tankönyveink egyedi kódot tartalmaznak, melyek ingyenes
hozzáférést
biztosítanak a kiadvány elektronikus változatához a hozzá tartozó,
interaktív extra tartalmakkal együtt.
Az otthoni tanulást segítő mozaWeb rendszerünkben a 3D animációk, videók, játékos feladatok, tematikus eszközök és számos más digitális extra tartalom is megtalálható.
A web-tankönyvek elérése és részletek: www.mozaweb.hu
borító

Online tankönyvrendelés

Webáruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.
borító

Megújult iskolai nyomtatványok, diáknapló a közösségi szolgálathoz

A 2014/2015-ös tanévre megjelenő naplóinkat, tájékoztató füzeteinket, ellenőrzőinket az aktuális törvényi változások és az iskolai igények alapján némileg módosítottuk, több esetben bővítettük. A tanügyi nyomtatványok változásainak részleteiről itt olvashatnak. Kínálatunk a középiskolai diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására alkalmas iskolai nyomtatvánnyal bővült.

Legújabb kiadványaink

borító

A számolás fejlesztése 4-8 éves életkorban

Kézikönyvünket szülőknek, óvodapedagógusoknak és tanítóknak ajánljuk. A Difer programcsomag részeként megjelenő könyv játékgyűjteménye otthon, az óvodában és az iskolában egyaránt jól használható.
borító

Az önszervező anyag

A könyv a természettudományok iránt mélyebben érdeklődő olvasókhoz szól, akik szeretnék megérteni azokat az alapelveket, törvényeket, amelyek végigvezették az anyagot a tudatos lények és a társadalmak kialakulásáig tartó több milliárd éves útján.
borító

Képességfejlesztő matek elsősöknek

A Kisokos kötetei azoknak a tanulóknak segítenek, akiknek figyelme még nem tartós, nehezen összpontosítanak a tanítási órákon, bizonytalanok, illetve még nincs kialakult számfogalmuk. Az első kötet a tízes számkörön belül nyújt gyakorlási lehetőséget.
borító

Képességfejlesztő óvodásoknak

A játék örömét érezhetik az óvodáskorú kisgyerekek a munkafüzet feladatainak megoldásakor. Az óvodapedagógusok munkáját segíti, hogy a kiadvány a fejlesztési területek alapján csoportosított fejezetekre tagolódik.
borító

Matematika gyakorló 2. osztályosoknak

A kiadvány a Szép Magyar Könyv Versenyen a tankönyvek között oklevéllel díjazott első osztályos kötet folytatása. A gyakorló vidám rajzai kedvet ébresztenek, így a gyermekek játékosan oldhatják meg a feladatokat.
borító

Természetismeret 6.

Az új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos tankönyv, munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap diákbarát, modern taneszközök, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a kompetenciafejlesztésre.
borító

A természettudomány tanítása

576 oldalas kiadványunkat pedagógusoknak szakmódszertani kézikönyvként, tanárjelölt hallgatóknak pedig tankönyvként ajánljuk.
borító

Történelem 6.

Megjelent a sorozat új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos kötete. A könyv korszerű taneszközként, digitális kiegészítőkkel életre kelti a kora újkortól a polgári átalakulás koráig tartó történelmi időszakot.
borító

Olvasókönyv 2. osztályosoknak

Megjelentek a Sokszínű anyanyelv sorozat másodikos kötetei. Az olvasókönyv teljesen új illusztrációkkal, jelentősen átdolgozva, 40 oldallal bővítve jelent meg.
borító

Környezetismeret 2.

Megjelent a Környezetünk titkai sorozat másodikos, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete. A színes rajzokkal gazdagon illusztrált feladatgyűjtemény kiváló taneszköz a természettudományos ismeretek megalapozásához.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Magyar nyelv 8. AB. tszm.Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartásáraTermészetismeret 6. AB. tszm.Matematika gyakorló 2.Magyar nyelv 8.Útravaló - Erkölcstan 6.Irodalom 10. I. kötetIrodalom 10. II. kötetIrodalom 6.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015