Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Érettségire készülőknek mozaBook 4.5 Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
borító

Tankönyves hírek

A Tankönyvesek Országos Szakmai Egyesülete (TANOSZ) honlapján (www.tanosz.info) összegyűjtve megtalálhatók a legfrissebb tankönyves információk, állásfoglalások és tankönyvekkel foglalkozó sajtóhírek.
borító

Megkezdődött a tankönyvrendelés

Az EMMI sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a 2015/2016-os tanév tankönyvrendelése során nem lesz "szűkített tankönyvlista." A Mozaik Kiadó kiadványaival kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, akciókat a TANKÖNYVRENDELÉSI INFORMÁCIÓK részben találják. A kiadó digitális tananyagairól a www.mozabook.hu, illetve www. mozaweb.hu oldalon tájékozódhatnak.
borító

Online tankönyvrendelés webáruházunkban

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A 2015/2016-os tanév tanári határidőnaplói 2015. május 15-ig 50% kedvezménnyel, mindössze 980 Ft-ért rendelhetők meg. A heti bontású elegáns tanári határidőnaplók szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el.
borító

Történelmi atlasz középiskolásoknak

Kiadványunk segítséget nyújt az érettségire való felkészüléshez, és eredményesen használható az érettségi vizsgán is. Iskolai atlaszaink teljes választékát itt találja.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, játékidő, fejlesztési terület és eszközigény szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

A természettudomány tanítása

Kiadványunkat pedagógusoknak szakmódszertani kézikönyvként, tanárjelölt hallgatóknak pedig tankönyvként ajánljuk. A kötet a fogalmi rendszer fejlődésére, alakítására, illetve a szükséges fogalmi váltások kimunkálásának bemutatására helyezi a hangsúlyt.
borító

Sokszínű irodalom 10.

A Sokszínű irodalom sorozat kötetei tartalmazzák a tananyagot és a szövegeket is, így külön szöveggyűjteményre nincs szükség. A kötetek sok képpel segítik a tanulást. Lapozzon bele a könyvbe!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok játékosan és az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematika birodalmába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Állampolgári ismeretek középisk.

A kötet az alkotmányos értékeket, ezek történetét, jelenét, európai és magyar kontextusait híreken, könyveken, honlapokon, filmeken keresztül mutatja meg. Sok feladatot, feldolgozási módszert kínál az elméletinek tűnő témákhoz is.
borító

ÍRÁS gyakorló 1. osztáy

Gyakorló munkafüzetünk a nagybetűk helyes alakításának, kapcsolásának gyakorlására, a biztos írás kialakítására törekszik. A tollbamondási feladatok mellett rejtvények, találós kérdések, játékos feladatok is szerepelnek benne.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Karinthy F: Legenda a költőrőlDIFER - Számolás fejlesztéseAz önszervező anyagSokszínű magyar nyelv 8. AB.Természetismeret 6. AB. tszm.Útravaló - Erkölcstan 6.Biológia 10.Földrajz 10.Történelem 6.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015