Tisztelt Pedagógus Kollégák!

A Mozaik Kiadó a 2018/2019-es tanévben is partner kíván lenni abban, hogy a megfelelő tankönyvek, taneszközök, digitális tananyagok a diákok és a pedagógusok rendelkezésére álljanak.

NAT-os tankönyveink

Jelenleg 196 könyvünk szerepel a tankönyvjegyzéken, ebből 121 kiadvány az új NAT szerint engedélyezett. A kiadó korábbi kiadású könyveinek többsége az új kerettantervhez is jól használható eredeti formájában vagy kisebb kiegészítéssel. Ezen könyvek esetében az intézmények részéről ésszerű döntés lehet a meglévő könyvtári állomány további felhasználása.

Tankönyveink rendelhetősége

Kiadványlistánkban vastag betűvel jelöltük a tankönyvjegyzéken szereplő 196 kiadványunkat, amelyek a központi tankönyvrendelés (Kello) keretében is megrendelhetők.

Közvetlen kiadói rendelés esetén a teljes kínálatunkból − közel 800 nyomtatott és több mint 450 digitális termék közül − válogathatnak, ebben az esetben többféle kedvezményt is tudunk biztosítani, és a megrendelt könyveket közvetlenül a kiadó szállítja augusztusban.

A korábbi évekhez hasonlóan kedvezményes tankönyvcsomagok választásával vagy közvetlen kiadói rendeléssel akár 25-30%-os kedvezménnyel is hozzájuthatnak kiadványainkhoz.

FONTOS! A kiadótól közvetlenül bármely - a megrendelőtömbünkben szereplő - kiadvány megrendelhető. A hazai kínálatban egyedülálló módon kiadványaink digitális formában is elérhetők, a nyomtatott könyvvel azonos áron. Ha a központi tankönyvrendelés keretében nem tudják megrendelni valamely kiadványunkat, akkor közvetlenül a kiadótól is megrendelhetik akár nyomtatott, akár elektronikus változatban is. A digitális tankönyvek a www.mozaweb.hu oldalon vásárolhatók meg.

A megrendelőtömbben 20−30%-os kedvezménnyel rendelhetők tankönyvcsomagok, valamint akciós kiadványok is. A közvetlen kiadói rendelés esetén a kiadványokat a kiadó szállítja 2018. augusztusban, és a kiadónak kell kifizetni 2018. szeptember 15-ig.

INGYENES digitális támogatás és kedvezmények

A tankönyveinkből osztálylétszámnyi mennyiséget rendelő iskolák számára továbbra is egy tanéves ingyenes hozzáférést biztosítunk a könyv mozaBook interaktív táblai változatához. Az atlaszainkat megrendelő iskolák számára ebben a tanévben is ingyenesen biztosítjuk az atlaszok mozaMap digitális változatát.

Az intézmények a tankönyvrendelés függvényében, 100 eFt-onként 1 db tanári határidőnaplót ingyenesen igényelhetnek, valamint kedvezményesen vásárolhatnak további példányokat.

A kedvezmények és az ingyenes digitális anyagok igénylésére április végétől május 31-ig lesz lehetőség a kiadó honlapján.

A diákok a mozaikos tankönyvükben található egyedi kódokkal az interneten keresztül egy évig ingyenesen hozzáférnek a könyvek digitális változatához a www.mozaweb.hu oldalon.

A 2018/2019-es tanári határidőnaplóink 2018. május 15-ig 50%-os kedvezménnyel, 980 Ft-ért előrendelhetők, a szállítást kérhetik május végére vagy augusztusra is.

Segítünk a tankönyvválasztásban! - Nyílt hónap a mozaWeb-en

Tankönyveink megismerése érdekében 2018. április 28-ig több száz kiadványunkba betekinthetnek elektronikus formában, így meggyőződhetnek arról, hogy az adott könyv, munkafüzet megfelel-e az elvárásaiknak. A nyílt hónap során a MOZAWEB LAPOZÓ oldalon a kiadványok borítója melletti DEMO gombra kattintva elejétől a végéig átlapozhatják a kiadványainkat.

Új jutalommatrica-kollekciók

A jutalommatrica választékunk 4 új kollekcióval bővült, a korábbi változat ezentúl Classic néven érhető el. Az öt kollekciót csomagban rendelve (MS-4186) 20%-kal olcsóbban vásárolhatják meg, így 1 db jutalommatrica kevesebb mint 1 Ft-ba kerül.

Ízelítő digitális tananyagainkból© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019