Fenntarthatóság projektfüzetek - digitális extrákkal

A témahét időpontja: 2021. április 19-23.

Vadonatúj kiadványaink elsősorban a Fenntarthatósági témahétre szervezett programokhoz nyújtanak kidolgozott, 'kulcsrakész' ötleteket, projekteket, melyek akár a témahéttől függetlenül is feldolgozhatók. A projektfüzeteket és a tanári módszertani útmutatót Iván Zsuzsanna országosan ismert környezeti nevelési szakértő állította össze. A kiadványokhoz digitális extra tartalom érhető el.

A tanulói példányok 2021. október 15-ig 20% kedvezménnyel 784 Ft-ért rendelhetők, de 100 példány feletti rendelésekre 30% iskolakedvezményt biztosítunk, ekkor egy tanulói füzet mindössze 686 Ft-ba kerül.

Tankönyvrendelési időszakban, 2021. október 15-ig az osztálylétszámnyi rendelésekhez (15 példánytól) a projektfüzetekből 1 tanári példányt, valamint a tanári segédanyagot ingyenesen biztosítjuk.

Projektfüzetek és tanári segédanyagok

Fenntarthatóság projektfüzet - ALSÓ TAGOZAT (Téma7) -  MS-4301
MS-4301
980 Ft
Fenntarthatóság projektfüzet - FELSŐ TAGOZAT (Téma7) -  MS-4302
MS-4302
980 Ft
Tanári segédanyag - Fenntarthatóság ALSÓ TAGOZAT (Téma7) -  MS-4303
MS-4303
1 980 Ft
Tanári segédanyag - Fenntarthatóság FELSŐ TAGOZAT (Téma7) -  MS-4304
MS-4304
1 980 Ft

A részletes tanári módszertani útmutató segítséget nyújt a projektek sikeres lebonyolításához, illetve további tippekkel, programjavaslatokkal gazdagítja a pedagógusok ötlettárát. A kiadványban egy témanap vázlatos terve is megtalálható, mellyel színes iskolai program szervezhető. A projektek között találhatók hosszabb-rövidebb lélegzetvételűek, de a témák akár külön-külön is feldolgozhatók.

Mindkét projektfüzet 5-5 témát dolgoz fel a korosztálynak megfelelő tartalommal, érdekes feladatokkal, látványos megjelenéssel. Minden témához tartoznak egyéni és csoportos feladatok, valamint digitális tartalmak. A projektekhez kapcsolódó digitális leckék (mikrotananyagok) olyan tanórákon és a projekt-foglalkozásokon is használható, látványos, vetíthető óravázlatok, amelyeket a diákok otthon is megnézhetnek bármilyen okoseszközön (telefon, tablet).Az alsósoknak szánt 5 projekt kihívást intéz a kisdiákokhoz, Most mutasd meg... címmel. A saját és a családjuk mindennapjaiban, valamint az osztályközösségük életében mutatja be a zöldítés lehetőségeit. A kiadványhoz 9 digitális lecke, 13 videó, 3 db 3D-jelenet és 2 digitális interaktív eszköz is kapcsolódik.A felső tagozatosoknak szóló kiadványban az idő köré szerveződnek a projektek. A feladatok arra buzdítanak, hogy a diákok tudatosítsák, hogy mire mennyi idő van, illetve hasonlítsák össze a múlt értékeit a jelen és a jövő várható változásaival. A kiadványokhoz kapcsolódik 10 oktatási videó, 12 digitális lecke, valamint 4 db 3D-jelenet.

© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2021 | Mobil