A mozaLearn integrált digitális oktatási rendszer iskolai adminisztrációs megoldásai megkönnyítik a pedagógusok mindennapi munkáját, hatékonyabbá teszik az iskola és a szülők közti kommunikációt. A képzések segítséget nyújtanak a digitális oktatási programok használatához, a tanórai munkába való beépítésükhöz.
A mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai feladatok számítógéppel történő elvégzését. Alkalmazásával feleslegessé válik a hagyományos papíralapú naplók vezetése és jelentősen csökkenti a pedagógusok adminisztrációs terheit.
A Mozaik Kiadó által szervezett nem akkreditált pedagógus-továbbképzések célja, hogy az érdeklődő kollégák elsajátítsák digitális taneszközeink használatát, szerkesztési lehetőségeit, és képesek legyenek a mozaBook, mozaWeb, mozaMap programokat és kiadónk egyéb alkalmazásait beépíteni a képes-ségfejlesztés és az ismeretszerzés folyamatába.
Amennyiben intézményük nem rendelkezik saját honlappal, vagy a meglévő oldalukkal elégedetlen, figyelmébe ajánljuk mozaPortál szolgáltatásunkat. A kiadónk által kidolgozott weboldal kifejezetten iskolai környezetre kialakított, a gyakorlatban jelenleg is működő struktúrával rendelkezik. Menürendszere az iskola igényeinek megfelelően szabadon alakítható és tetszőleges tartalommal tölthető fel.