Differenciált fejlődésvizsgáló rendszer
MS-9321

Tesztrendszer, Kézikönyv, fejlődési mutató

0-2. évfolyam, 10. kiadás (2018. 09. 13.)
 
 
kód: MS-9321
ára: 5 480 Ft
méret: A4,
Kosárba
 
Kapcsolódó kiadványok
A mappa 2016-os kiadása megújult arculattal jelent meg. A mappában levő kézikönyv új borítót kapott, de a tartalma változatlan maradt, a tesztlapokon pedig csak minimális hibajavítást végeztünk.

Jelentősebb változás a Fejlődési mutatóban történt. A füzet néhány apró javítás mellett két új értékelőtáblázattal bővült: A rendszerező képesség fejlődése és Az elemi kombinatív képesség fejlődése, melyekhez a kézikönyv, a tesztlapok, valamint a tesztkártya-melléklet külön kiadványban jelennek meg.

A programcsomag tartalma:- 1 db mappa használati útmutatóval;- 10 db fóliázott színes tesztlap a hétféle alapkészség fejlődésének vizsgálatához;- 1 db rövid difer tesztlap a fejlettség és az iskolaérettség gyors és megbízható mérésére;- 1 db írólap (minta) az írásmozgás-koordináció vizsgálatához;- 1 db "Fejlődési mutató" füzet (minta), aminek évenkénti kitöltésével végigkövethetőek a gyermek fejlődési folyamatai a 4.-től a 8. életév végéig;- 1 db kézikönyv, amely segíti az alkalmazást az országos helyzetkép diagnózisának bemutatásával és a fejlesztés lehetőségeinek, tennivalóinak ismertetésével.
Mintaoldalak
Tartalomjegyzék
A programcsomag tartalma: 
- 1 db mappa használati útmutatóval 
- 10 db fóliázott színes tesztlap a hétféle alapkészség fejlődésének vizsgálatához 
- 1 db Rövid difer tesztlap a fejlettség és az iskolaérettség mérésére 
- 1 db Írólap (minta) az írásmozgás-koordináció vizsgálatához 
- 1 db Fejlődési mutató füzet (minta) 
- 1 db Kézikönyv 

© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Mobil