Középszintű angol érettségi felkészítő könyv

Érettségire készülök - Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára - Angol nyelv, középszint A szóbeli vizsga feladattípusaiból összeállított komplett feladatsorok, valamint korszerű témákat feldolgozó szövegek a szókincsfejlesztéshez. MS-2378U
MS-2378U
12. évfolyam, (új kiadvány, várható megjelenés 2021. február)
Mozaik Kiadó
méret: 192x258 mm
terjedelem: 168 oldal
tanterv: NAT 2012
egyéb tanterv: NAT 2020-hoz is ajánlott
3 480 Ft
2 958 Ft (5 példánytól, 15% csoportkedvezménnyel)
Előrendelés Értesítés a megjelenésről
Kapcsolódó kiadványok

Kiadványunk a középszintű angol szóbeli érettségire való felkészüléshez nyújt segítséget. A könyv két fejezetből áll. Az első a középszintű érettségi vizsga feladattípusaiból (társalgás, szerepjáték, önálló témakifejtés) összeállított 20 komplett feladatsort tartalmaz, amelyek a sikeres vizsgához elengedhetetlen szókincs elsajátítása mellett a feladattípusokban való jártasság megszerzésében is segítenek. Minden feladatsort egy szókincslista követ a tételben szereplő témák legfontosabb szavaival, kifejezéseivel.

A második fejezet a vizsga sikeres letételéhez szükséges szókincs elsajátításában, rendszerezésében és alkalmazásában segít. A fejezet 20 témakört dolgoz fel. Minden témakör azonos módon épül fel: az elején egy word web található, amely áttekinti az adott téma legfontosabb kifejezéseit, majd a szavak elsajátítását segítő feladatok következnek, végül minden témakörhöz kapcsolódnak a beszédkészség fejlesztését segítő feladatok. A feladatokhoz a kötet végén megoldókulcs is található.

A kötet végén összefoglaló található azokból a beszédfordulatokból, amelyeket a vizsgázók jól használhatnak a szerepjáték különböző szituációiban. Szintén itt kaptak helyet azok a mintafeleletek, amelyek az önálló témakifejtéshez nyújtanak hasznos tanácsokat.

A kiadvány jól használható tanórán és az önálló felkészülés során is.

A kiadvány digitális változata a könyvben levő kóddal ingyenesen elérhető

*A kiadvány hátsó borítójának belső oldalán található egyedi kóddal a kiadvány digitálisan is elérhető.
Az aktivált kódokkal DÍJMENTES hozzáférést biztosítunk a kiadvány mozaWeb Home változatához az aktiválástól számított minimum egy éves időtartamra. A kódok csak egyszer aktiválhatók.

© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2021 | Mobil