Gyermek- és ifjúsági irodalom 8-14 éveseknek

A könyv, amibe bement egy óriás  BT-5723
BT-5723
8-14 éveseknek (2-5. évfolyam)
Betűtészta Kiadó
szerző: Dániel András
illusztrátor: Dániel András
méret: 214x162 mm (keménytáblás)
terjedelem: 88 oldal
3 490 Ft
2 967 Ft (15% kedvezménnyel)
Kosárba

Aki már régen egy olyan könyvre vágyik, amelyikből megtudhatja, hogy mennyit reggeliznek az óriások, mit kell tudni a favalán költészetről, fekvőtámaszoznak-e a libák, valóban léteznek-e emlékrablók, mire jó egy tyúksámán, valamint hogy mi különböztet meg egymástól 12 tökéletesen egyforma Piroska nénit, az


MOST MEGTALÁLTA, AMIT KERESETT!


Dániel András legújabb, szokványosnak aligha nevezhető könyve egy váratlanul felbukkanó, jóságos, féllábú óriás nyomát követve ad választ a fenti kérdésekre. Az olvasók, miközben részesei lesznek egy humorral és izgalmakkal teli képeskönyv születésének, sok mindent megtudhatnak barátságról, elfogadásról és a nagy szívű, mindent legyőző óriásokról, akik sajnos már csak az efféle könyvekben léteznek.

Vagy mégsem csak ott? Az Év Gyerekkönyve díjjal jutalmazott szerző kötetének főhőse sokban hasonlít egy valós személyre. Ő Szabó Ozor János, Ozi, többszörös fekvenyomó- és szkandervilágbajnok, aki már kétszer elnyerte a Világ Legerősebb Fogyatékkal Élő Embere címet. Budakeszin él, egy kisfiú édesapja. Sorstársait edzi, versenyeket rendez nekik, hogy elhiggyék: mindenkiben ott lakozik egy legyőzhetetlen óriás, még a legkisebbekben is.

A könyvet a 8-14 éves korosztálynak ajánljuk.