Kérdezze munkatársunkat!
Technikai jellegű kérdés
Nem tudok bejelentkezni.
A belépéshez használhatja azonosítóját illetve e-mail címét is, az azonosító mezőbe ezek bármelyike beírható. A mozaPortálon, a mozaWeben kapott azonosítók egyaránt használhatók, ezeket az azonos e-mail cím köti össze, ugyanazt a jelszót kell minden esetben használnia. Regisztrációt követően e-mailben elküldjük Önnek a szükséges adatokat. Ha ön még nem regisztrált egyik oldalunkon sem, akkor itt megteheti.
A regisztrációt követően nem kaptam meg a jelszavam.
Egyik lehetőség, hogy Ön esetleg mégsem pontosan adta meg az e-mail címét, és így hiába próbáljuk az azonosítót illetve a jelszót eljuttatni Önnek. Ilyenkor ismételten meg kell próbálni regisztrálni, ahol rögtön kiderül, hogy a megadott e-mail címre regisztráltak-e már.
Ha regisztráció után a helyesen megadott e-mail cím esetén sem kapta meg a jelszavát, kérjük ellenőrizze, nem került-e az e-mail a Spam mappába! Előfordulhat, hogy egyes levelező rendszerek tévesen a Spam-ek közé sorolják azt.
Mi az a NET-password, és hogyan igényelhetem?
A NET-password olyan tartalmak eléréséhez szükséges azonosító, amelyek tanári vagy iskolai jogosultságot igényelnek. A jelszót csak az iskola hivatalos e-mail címére áll módunkba elküldeni. Az azonosítót igénylőlap kitöltésével kérheti, melyet ide kattintva érhet el. Magán e-mail címekre, nyilvános levelező szerverekre ilyen jelszót nem küldünk!
Nem kapott választ kérdésére?
Kérjük, adja meg adatait és írja le kérdését! Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.
Beküldő neve
Erre az email címre kérem a választ
Email cím megerősítése
Kérdés