Kérdezze munkatársunkat!
mozaWeb
A munkafüzetekben nincs aktiváló kód?
Nincs. A munkafüzeteket kizárólag pedagógusok érhetik el pedagógus licenc segítségével.
Mit tegyek, ha egy könyvben nincs aktiváló kód?
Csak azokat a kiadványokat lehet aktiválni, amelyben kód található. Olyan kiadványok is szerepelhetnek a mozaWeben (pl. munkafüzetek), melyek nyomtatott változatában nincs aktiváló kód. Ezeket a kiadványokat csak pedagógusok érhetik el pedagógus licenc segítségével. Ha tehát olyan kiadvánnyal találkozik, amelyikben nincs kód, akkor azokat nem lehet aktiválni, ezekhez pótlólag nem tudunk kódot adni.
Mit tegyek, ha a beírt aktiváló kódomat nem fogadja el a rendszer?
Egy licenckód csak egyszer aktiválható. Kérjük ellenőrizze, hogy a kiadvány azonosítót és a licenckulcsot is helyesen írta-e be. Ha véletlenül a kód egy része nem olvasható vagy elmosódott, küldjön róla egy jó minőségű fényképet, ez alapján megpróbáljuk javítani a kódot.
Milyen extra tartalmak találhatók a kiadványokban?
A kiadványokban található extra tartalmak mennyisége kiadványról kiadványra változik. Az extrákat a tanév során folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, így elképzelhető, hogy a kiadvány egy későbbi alkalommal történő megnyitása esetén már automatikusan sokkal több extra tartalom lesz elérhető.
Meddig érvényes és mikor aktiválható a könyvekbe nyomtatott kód?
A könyvekbe nyomtatott kód érvényességi idejét és az aktiválás aktuális feltételeit a www.mozaweb.hu oldal alján található szabályozás rögzíti. A jelenlegi szabályozás szerint a könyvekbe nyomtatott kóddal az aktiválástól számított egy naptári évig érhető el a kiadvány elektronikus változata. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy adott cikkszámú könyvből mindig csak az utolsó kiadású változat érhető el digitálisan, így egy évekkel korábbi kiadvány aktiválása esetén az elektronikus változat akár jelentősebben is eltérhet az adott nyomtatott könyvtől. A kóddal történő hozzáférés feltételei bármikor megváltozhatnak, ezért javasoljuk, hogy a rendelkezésre álló könyveket minél hamarabb aktiválják, hogy ne veszítsék el az egy éves ingyenes hozzáférés lehetőségét.
Mi az egyes kiadványok aktiváló kódja?
A kiadványokban egyedi kódok találhatók. Az egyedi kód egyértelműen beazonosítja a kiadványokat, azonban nem tudjuk megmondani, hogy az éppen Önnél levő könyvben milyen kód van, hiszen minden könyv minden egyes példányában más és más a kód. Így tehát nem tudunk olyan kérdésekre válaszolni, hogy pl. "Mi a kódja a hetedikes földrajzkönyvnek?".
Nem kapott választ kérdésére?
Kérjük, adja meg adatait és írja le kérdését! Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.
Beküldő neve
Erre az email címre kérem a választ
Email cím megerősítése
Kérdés