Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Osztálynaplók, ellenőrzők kedvezményesen

2019. február 28-ig 5-15% kedvezménnyel rendelhetők meg a Mozaik Kiadó osztálynaplói, tájékoztató füzetei és ellenőrzői (AKCIÓS MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE >>). Osztálynaplóink puha műbőrborítással, többféle színösszeállításban készülnek, a szállítást kérhetik 2019. májusra vagy augusztusra is.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Új! Fogalmazás gyakorló 5. osztály

Frissen megjelent szövegalkotási gyakorlókönyvünk segítségével a diákok lépésről lépésre szerezhetnek jártasságot a fogalmazási műfajokban. A kiadvány segítséget nyújt az iskolai fogalmazások elkészítéséhez. Lapozzon bele! »»
borító

ÚJ! Középiskolába készülök - magyar

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

Újdonság! Dinós matek gyakorló 2.o.

DINÓSULI sorozatunk a másodikos matematika tananyag gyakorlásához kínál játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurákkal, a rajzos feladatokkal szinte játékká válik a tanulás. Az első féléves kötet az összeadást és a kivonást gyakoroltatja. Lapozzon bele! »»
borító

Újdonság! Dinós matek gyakorló 2.o.

DINÓSULI sorozatunk a másodikos matematika tananyag gyakorlásához kínál játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurákkal, a rajzos feladatokkal szinte játékká válik a tanulás. A második féléves kötet a SZORZÁST és az OSZTÁST gyakoroltatja. Lapozzon bele! »»
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 4.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott negyedikes kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz tanmenet letölthető, a tudásszintmérő feladatlap megjelent.
borító

Funkcionális analfabetizmus

Megjelent Nagy József professzor új könyve. A kötetben szereplő ismeretek és módszerek alkalmazásával hatékonyan megakadályozható a tanulók funkcionális analfabétává válása, megalapozható az optimális szövegértés.
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 3.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott harmadikos kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz a tanmenet és a tudásszintmérő feladatlap is elkészült. Lapozzon bele a kiadványba! »»
borító

Varázsképek - osztásgyakorló mf.

Az 1000 hiányos osztás-feladat megoldása a matematikai kifejezések pontos használatára szoktatja a diákokat. A munka során fejlődik a tájékozódási képesség, valamint jól előkészíthető a koordináta-rendszer alapfokú ismerete.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Fogalmazás gyakorló 5.Középiskolába készülök - felvételi felk. magyar ny. és ir.Környezetünk titkai 4.BetűvetőKörnyezetünk titkai 3.Érettségire készülök - Magyar ny. és ir.DIFER - KártyagyűjteményDIFER - Gondolkodásfejlesztés MAPPATársas problémák és megoldásuk


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2018