Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Heti gyakorló 2. o. 1. félév

Kiadványunk december 5-én érkezik a nyomdából, az 1. féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult tananyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.
borító

Biológia gimnáziumoknak 11.

Megjelent Gál Béla sorozatának 11. évfolyamos kötete, amely a biológia fakultáción emelt szintű érettségire készülőknek nyújt segítséget. A kiadvány használatát tanmenet és digitális extrák is segítik.
borító

A 2024-től érvényes érettségihez

Megjelentek a középszintű történelem felkészítőkönyveink 2024-től érvényes érettségi követelményrendszerhez igazított változatai. A három kötetről Bárány Balázs ismertetője a Történelemtanárok Egylete honlapján olvasható.
borító

Új Biológia 7. - NAT2020

Augusztus végén megjelent a hetedikes biológiakönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Ének-zene 7. osztály

Megjelent a Muzsikáló nagyvilág sorozat hetedik osztályos kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet tartalmazza a NAT-ban előírt dal- és zenehallgatási anyag kottáit és a szükséges háttérinformációkat.
borító

Környezetismeret 3. - NAT 2020

Megjelent a nagy sikerű Környezetünk titkai sorozat harmadikos kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet követi a sok éve megszokott felépítést és szakmai színvonalat.
borító

Új! Gyakorlatorientált kémia

Munkafüzetünk érdekes tananyagrészeket tárgyal a sűrűség, a halmazállapotok, a keverékek, az oldatok, a kémiai részecskék és a periódusos rendszer témaköréből. A digitális változatban további interaktív feladatok, látványos 3D-jelenetek is elérhetők.
borító

ÚJ!! Hétköznapi szövegértés 1-2. osztályosoknak

Szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is. Lapozz bele itt!
borító

ÚJ! Helyesírás gyakorló 5. o.

Új kiadványunkban a rövid, érthető szabályismertetők után változatos feladatok adnak lehetőséget a gyakorlásra és az elmélyítésre. A diákok sokféle, érdekes feladattípussal és vidám rajzokkal találkozhatnak.
borító

ÚJ! Orvosi latin kifejezések

A könyvben több mint 1300, tematikusan összerendezett orvosi latin kifejezés található, amelyeket az egészségügyi ágazatban tanulók és dolgozók a mindennapi gyakorlatban a leggyakrabban használnak. A szakszavak megtanulását, begyakorlását ábrák és feladatok is segítik.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Biológia 7. AB. (NAT2020) Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Kidolgozott tételek, középszint Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Rövid válaszok, középszint Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Esszéfeladatok, középszint Sokszínű matematika 11-12. fgy. (NAT2020)
Biológia 7. mf. (NAT2020) Biológia 7. tk. (NAT2020) Sokszínű irodalom 7. - Kieg. Környezetünk titkai 3. (NAT2020) Ének-zene 7. tk. (NAT2020)