Év végi akció Év végi akció Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Budapesti könyvesbolt nyitvatartása

Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy könyvesboltunk (1082 Budapest, Üllői út 70.) 2018. december 15-én (szombat) 9.00-13.00 óráig tart nyitva, 2018. december 18-tól 2019. január 1-ig zárva. Nyitás: 2019. január 2. (szerda).
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Középiskolába készülök - magyar

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

Új! Fogalmazás gyakorló 5. osztály

Frissen megjelent szövegalkotási gyakorlókönyvünk segítségével a diákok lépésről lépésre szerezhetnek jártasságot a fogalmazási műfajokban. A kiadvány segítséget nyújt az iskolai fogalmazások elkészítéséhez. Lapozzon bele! »»
borító

Újdonság! Dinós matek gyakorló 2.o.

DINÓSULI sorozatunk a másodikos matematika tananyag gyakorlásához kínál játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurákkal, a rajzos feladatokkal szinte játékká válik a tanulás. A második féléves kötet a SZORZÁST és az OSZTÁST gyakoroltatja. Lapozzon bele! »»
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve az új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 4.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott negyedikes kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz tanmenet letölthető, a tudásszintmérő feladatlap megjelent.
borító

Funkcionális analfabetizmus

Megjelent Nagy József professzor új könyve. A kötetben szereplő ismeretek és módszerek alkalmazásával hatékonyan megakadályozható a tanulók funkcionális analfabétává válása, megalapozható az optimális szövegértés.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs- és térbeli tájékozódási képessége is.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.

Közelmúltban megjelent kiadványok

DIFER Fejlesztő füzetek - ÍrásFogalmazás gyakorló 5.Környezetünk titkai 4. AB. tszm.Középiskolába készülök - felvételi felk. magyar ny. és ir.DINÓSULI Matek gyak. 2.o. - Összeadás, kivonásKörnyezetünk titkai 4.BetűvetőKörnyezetünk titkai 3.Érettségire készülök - Magyar ny. és ir.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2018