A kosarad üres

Darab:
0

Összesen:
0

Mozaik Education

2020. január 14.Mozaik Education

A Mozaik Kiadó 1990-ben tankönyvkiadóként kezdte meg működését. Napjainkra az egyik legnagyobb digitális tartalomfejlesztővé és szolgáltatóvá vált. A kiadót informatikusok és pedagógusok alapították, amely az oktatás és szoftverfejlesztés különleges egységét tette lehetővé.

200 alkalmazottat foglalkoztatunk, a tankönyvfejlesztés mellett jelenleg is 100-nál több digitális oktatási projekt van folyamatban. Folyamatos interaktív tartalomfejlesztés zajlik: 3D jelenetek, oktatási videók, digitális tananyagok készülnek a partnereink igényei alapján. A tartalomfejlesztés nemzeközi: 32 nyelven történik.

1990-ben indult útjára a mozaWeb digitális oktatási platformunk, amely a diákok otthoni tanulásához nyújt egyedülálló segítséget. A platform interaktív oktatási tartalmai évről-évre bővülnek.

2008-ban pedagógusokkal együttműködve, igényeiket szem előtt tartva kezdtük meg a mozaBook oktatási prezentációs szoftver fejlesztését. A mozaBookot mára számos országban használják a pedagógusok tanórai prezentációhoz.

A kiadó professzionális nyomdával a legmodernebb gépekkel és berendezésekkel rendelkezik.