Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

A történelem érettségin használható atlaszok

A 40/2002. (V. 24.) OM rendelet 3. §-a szerint a 2017/2018. tanév vizsgaidőszakaiban az érettségi vizsgán használhatók a 2017/2018. tanévi vagy azt megelőző tankönyvjegyzékeken szereplő középiskolai történelem atlaszok is, tehát a Mozaik Kiadó MS-4116U raktári számú középiskolai történelmi atlasza is HASZNÁLHATÓ AZ IDEI ÉRETTSÉGIN.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 3.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott harmadikos kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz a tanmenet elkészült. Tudásszintmérő feladatlap hamarosan. Lapozzon bele a kiadványba! »»
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Megjelent Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve, amely a 2017-ben megjelent új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.
borító

Új DIFER-eszközök a gondolkodás fejl.

Új eszközzel bővült a DIFER csomag, a 4-8 éves gyermekek gondolkodásának méréséhez és fejlesztéséhez kínálunk egy új eszközrendszert. A fejlesztési programmal a spontán fejlődési ütem akár két-háromszorosát is el lehet érni. Bővebb információ itt található.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Új jutalommatrica-kollekció

4-féle új termékkel bővült a jutalommatrica választékunk. Az eddig kapható készlet ezentúl Classic néven érhető el, emellett választható az Évszakok-ünnepek, Meseszereplők, Állatok és a Motiváció c. készlet, illetve egy Megapack is.
borító

Trükkös fizika - játékos kísérletek

Megjelent a Trükkös fizika c. kiadványunk, amely egyszerű eszközökkel, otthon is végezhető kísérleteken keresztül mutatja be a fizikai törvényeket. A játékos fogadásokon keresztül a kísérletezés igazi élménnyé válik a résztvevők számára.
borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Környezetünk titkai 3.Érettségire készülök - Magyar ny. és ir.DIFER - KártyagyűjteményTársas problémák és megoldásukKépes környezetünk atlasza 3-6.o.Történelem 6.Fürkész kalandjaiKörnyezetünk titkai 2.Kisokos 2. - 20-as számkör


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2018