Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Funkcionális analfabetizmus

Megjelent Nagy József professzor új könyve. A kötetben szereplő ismeretek és módszerek alkalmazásával hatékonyan megakadályozható a tanulók funkcionális analfabétává válása, megalapozható az optimális szövegértés.
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 4.

Hamarosan megjelenik a népszerű sorozat átdolgozott negyedikes kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz tudásszintmérő feladatlap is készül.
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 3.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott harmadikos kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz a tanmenet és a tudásszintmérő feladatlap is elkészült. Lapozzon bele a kiadványba! »»
borító

Varázsképek - osztásgyakorló mf.

Az 1000 hiányos osztás-feladat megoldása a matematikai kifejezések pontos használatára szoktatja a diákokat. A munka során fejlődik a tájékozódási képesség, valamint jól előkészíthető a koordináta-rendszer alapfokú ismerete.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Új DIFER-eszközök a gondolkodás fejl.

Új eszközzel bővült a DIFER csomag, a 4-8 éves gyermekek gondolkodásának méréséhez és fejlesztéséhez kínálunk egy új eszközrendszert. A fejlesztési programmal a spontán fejlődési ütem akár két-háromszorosát is el lehet érni. Bővebb információ itt található.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Trükkös fizika - játékos kísérletek

Megjelent a Trükkös fizika c. kiadványunk, amely egyszerű eszközökkel, otthon is végezhető kísérleteken keresztül mutatja be a fizikai törvényeket. A játékos fogadásokon keresztül a kísérletezés igazi élménnyé válik a résztvevők számára.

Közelmúltban megjelent kiadványok

BetűvetőKörnyezetünk titkai 3.Érettségire készülök - Magyar ny. és ir.DIFER - KártyagyűjteményTársas problémák és megoldásukFürkész kalandjaiKisokos 1. - 10-es számkörA csillagos útLogika mf. 2. kötet


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2018