Akciós feladatgyűjtemények, érettségi könyvek Akciós feladatgyűjtemények, érettségi könyvek Akciós feladatgyűjtemények, érettségi könyvek Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Osztálynaplók, ellenőrzők kedvezményesen

2018. február 28-ig kedvezményesen rendelhetők meg a Mozaik Kiadó osztálynaplói, tájékoztató füzetei és ellenőrzői (AKCIÓS MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE >>). Osztálynaplóink puha műbőrborítással, többféle színösszeállításban készülnek, a szállítást kérhetik 2018. májusra vagy augusztusra is.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Megjelent Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve, amely a 2017-ben megjelent új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.
borító

Új DIFER-eszközök a gondolkodás fejl.

Megjelent a régóta várt új DIFER mérő és fejlesztő eszközrendszer a 4-8 éves gyermekek gondolkodásának fejlesztéséhez. A kiadványok már megrendelhetők, bővebb információ itt található.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Új jutalommatrica-kollekció

4-féle új termékkel bővült a jutalommatrica választékunk. Az eddig kapható készlet ezentúl Classic néven érhető el, emellett választható az Évszakok-ünnepek, Meseszereplők, Állatok és a Motiváció c. készlet, illetve egy Megapack is.
borító

Trükkös fizika - játékos kísérletek

Megjelent a Trükkös fizika c. kiadványunk, amely egyszerű eszközökkel, otthon is végezhető kísérleteken keresztül mutatja be a fizikai törvényeket. A játékos fogadásokon keresztül a kísérletezés igazi élménnyé válik a résztvevők számára.
borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödikes munkafüzet a történelem izgalmas tanulásához. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs- és térbeli tájékozódási képessége is.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Érettségire készülök - Magyar ny. és ir.DIFER - KártyagyűjteményTársas problémák és megoldásukKépes környezetünk atlasza 3-6.o.Történelem 6.Fürkész kalandjaiKörnyezetünk titkai 2.Kisokos 2. - 20-as számkörKisokos 1. - 10-es számkör


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2018