Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaBook 4.3 mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz

Tankönyvi információk 2014/2015

2014-04-11 15:24

Az új tankönyvtörvény életbe lépése alapvetően megváltoztatja a tankönyvkiadás és a tankönyvellátás eddigi rendszerét. A Mozaik Kiadó tankönyvei és digitális tananyagai ebben a megváltozó környezetben továbbra is biztosíthatják a választás lehetőségét.

borító

Megújult iskolai nyomtatványok, diáknapló a közösségi szolgálathoz

A 2014/2015-ös tanévre megjelenő naplóinkat, tájékoztató füzeteinket, ellenőrzőinket az aktuális törvényi változások és az iskolai igények figyelembevételével némileg módosítottuk, több esetben bővítettük. A nyomtatványok változásainak részleteiről itt olvashatnak. Kínálatunk a középiskolai diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására alkalmas nyomtatvánnyal bővült.

Legújabb kiadványaink

borító

A természettudomány tanítása

Frissen megjelent 576 oldalas kiadványunkat pedagógusoknak szakmódszertani kézikönyvként, tanárjelölt hallgatóknak pedig tankönyvként ajánljuk.
borító

Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására

A kiadvány alkalmas a középiskolás diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására. A diáknaplóban 50 alkalom igazolására, valamint a diákok megjegyzéseinek rögzítésére van lehetőség.
borító

Varázsképek - összeadás, kivonás

Megjelent a Varázsképek sorozatunk harmadik kötete, amely 2. és 3. osztályosoknak kínál sok száz gyakorló feladatot a 100-as számkörben.
borító

Új érettségi felkészítő feladatsorok

Megjelent a magyar nyelv és irodalom középszintű érettségire felkészítő feladatsorokat tartalmazó kiadványunk. A könyv tartalmazza a gyakorlófeladatok és a próbafeladatsorok megoldásait.
borító

Móricz Zsigmond: Hét krajcár

Magyar klasszikusokat felölelő népszerű minikönyv-sorozatunk frissen megjelent kötete Móricz Zsigmond hat rövid novelláját tartalmazza.
borító

Erkölcstan 1. - Tanítói kézikönyv

Megjelent az elsős erkölcstan tanítását segítő kézikönyvünk. A kötet minden órához rövid elméleti bevezetőt tartalmaz, és valamennyi feladathoz módszertani segítséget nyújt.
borító

Ének-zene tanítói kézikönyv 1. osztály

Ebben az innovatív tanítói kézikönyvben szereplő gyakorlatok, készségfejlesztő feladatok és játékok jól alkalmazhatók a mindennapi gyakorlatban. A kézikönyv teljes egészében tartalmazza a tankönyv anyagát is.
borító

Erkölcstan 5. - Tanári kézikönyv

Megjelent az ötödik osztályos erkölcstan kézikönyv, amely teljes egészében tartalmazza a diákok tankönyvének anyagát is. Minden tanulói oldalpárt egy tanári oldalpár követ, amelyen hasznos kiegészítő információk szerepelnek.
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó munkafüzettel bővítettük az ötödik osztályos tankönyvcsaládunkat. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Sokszínű irodalom 9. évf. 2. kötet

Megjelent középiskolai irodalom tankönyvcsaládunk kilencedikeseknek szóló 2. kötete. Az új kerettantervhez készült tankönyvcsalád mindkét kötete tankönyvi engedéllyel rendelkezik.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Természetismeret 6. AB. tszm.Történelem 10.Matematika gyakorló 2.Irodalom 10. I. kötetIrodalom 6.Útravaló - Erkölcstan 6.Természetismeret 6.Irodalom 6.Történelem 6.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2012