mozaBook 4.5 Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Mozaik tanulmányi verseny Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
Otthoni tanulás a Mozaik díjnyertes, online, digitális tananyagaival
mozaWeb - Több, mint tankönyv
Az emblémával jelölt tankönyveink egyedi kódot tartalmaznak, melyek ingyenes
hozzáférést
biztosítanak a kiadvány elektronikus változatához a hozzá tartozó,
interaktív extra tartalmakkal együtt.
Az otthoni tanulást segítő mozaWeb rendszerünkben a 3D animációk, videók, játékos feladatok, tematikus eszközök és számos más digitális extra tartalom is megtalálható.
A web-tankönyvek elérése és részletek: www.mozaweb.hu
borító

Megújult iskolai nyomtatványok, diáknapló a közösségi szolgálathoz

A 2014/2015-ös tanévre megjelenő naplóinkat, tájékoztató füzeteinket, ellenőrzőinket az aktuális törvényi változások és az iskolai igények figyelembevételével némileg módosítottuk, több esetben bővítettük. A nyomtatványok változásainak részleteiről itt olvashatnak. Kínálatunk a középiskolai diákok közösségi szolgálatának nyilvántartására alkalmas nyomtatvánnyal bővült.

Legújabb kiadványaink

borító

Erkölcstan munkafüzet 6. osztály

A munkafüzet játékos, gyermekbarát feladatokkal segíti a hatodikos tananyag feldolgozását.
borító

Az önszervező anyag

A könyv a természettudományok iránt mélyebben érdeklődő olvasókhoz szól, akik szeretnék megérteni azokat az alapelveket, törvényeket, amelyek végigvezették az anyagot a tudatos lények és a társadalmak kialakulásáig tartó több milliárd éves útján.
borító

Történelem 6.

Megjelent a sorozat új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos kötete. A tankönyv korszerű taneszközként, digitális kiegészítőkkel életre kelti a kora újkortól a polgári átalakulás koráig tartó történelmi időszakot.
borító

Olvasókönyv 2. osztályosoknak

Megjelentek a Sokszínű anyanyelv sorozat másodikos kötetei. Az olvasókönyv teljesen új illusztrációkkal, jelentősen átdolgozva, 40 oldallal bővítve jelent meg.
borító

Környezetismeret 2.

Megjelent a Környezetünk titkai sorozat másodikos, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete. A színes rajzokkal gazdagon illusztrált feladatgyűjtemény kiváló taneszköz a természettudományos ismeretek megalapozásához.
borító

Földrajz 10.

A sorozat frissen megjelent, új kerettanterv szerint átdolgozott kötete már a gazdasági világválság hatásait is tárgyalja. A kötet az előző változathoz képest 32 oldallal bővült.
borító

Történelem 10.

Megjelentek a középiskolák számára készült sorozat tizedik osztályos kötetei. A tankönyvet és a munkafüzetet az új kerettanterv szerint átdolgoztuk. A sorozat a forrásokra épülő történelemtanítás taneszközeként a középszintű érettségire ajánlott.
borító

Sokszínű irodalom 10.

Megjelentek a Sokszínű irodalom sorozat tizedikes kötetei. A két kötet tartalmazza a tananyagot és a szövegeket is, így külön szöveggyűjteményre nincs szükség.
borító

Természetismeret 6.

Megjelent az új kerettanterv szerint átdolgozott hatodikos tankönyv, munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap. A modern, diákbarát tankönyv nagy hangsúlyt fektet a kompetenciafejlesztésre.
borító

Sokszínű irodalom 6.

Megjelentek a Sokszínű irodalom sorozat hatodikos kötetei. A tankönyv, a munkafüzet és a tudásszintmérő feladatlap az új kerettanterv szerint átdolgozásra került.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Magyar nyelv 8. AB. tszm.Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartásáraTermészetismeret 6. AB. tszm.Irodalom 6.Matematika gyakorló 2.Magyar nyelv 8.Irodalom 6.Magyar nyelv 8.Útravaló - Erkölcstan 6.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2014