Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Kerettantervi kiegészítő tananyagok Kerettantervi kiegészítő tananyagok Tankönyvrendelési információk 2016 Tankönyvrendelési információk 2016 Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.
borító

Közvetlen kiadói rendelések - ISKOLÁKNAK

A közvetlen kiadói rendelésekre vonatkozó részletes információkat a Kiadói megrendelőtömbben találják. A 2016/2017-es tanév tankönyvrendelésével és kiadványaink változásával kapcsolatban itt tájékozódhatnak.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Kerettantervi kiegészítések

Megjelentek a nyolcadikos földrajz, biológia, kémia és irodalom tankönyveink új kerettantervhez készült bővítései. A kiegészítő kötetek tananyagot, feladatokat és ingyenes digitális hozzáférést is tartalmaznak.
borító

Történelem 8. - Az új kerettantervhez

Népszerű tankönyvsorozatunk új kerettanterv szerint átdolgozott nyolcadikos tankönyvével és az ingyenes digitális kiegészítéssel élményszerű a tanulás. Márffy János illusztrációi és a fotók életre keltik a történelmet.
borító

SAKK-LOGIKA - Sakk mf. 1. kötet

A programcsomag a legérdekesebb módját választja a gondolkodás fejlesztésének: játszani tanít. Az alsó tagozatosoknak szóló első kötet a legfontosabb szabályokat, ismereteket segít rendszerezni, gyakorolni és rögzíteni.
borító

SAKK-LOGIKA - Logika mf. 1. kötet

A munkafüzet tartalma szorosan kapcsolódik a matematika és a sakk tanulásához is. Változatos feladatai fejlesztik a kreativitást, megalapozzák a problémamegoldó képességet, a logikai gondolkodást.
borító

Colourful Mathematics 9-12.

Megjelentek a népszerű Sokszínű matematika sorozatunk középiskolai köteteinek angol nyelvű változatai. A fordítások az aktuális engedélyezett magyar nyelvű változatok alapján készültek.
borító

Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye

Pektor Gabriella Örömteli gyermekévek című kötete több mint 120 játékkal és elméleti összefoglalóval a mozgással való fejlesztéséhez nyújt segítséget. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Magyar nyelv 11. - Az új kerettantervhez

Megjelent a középiskolai magyar nyelv tankönyvsorozat 11.-es, új kerettantervhez átdolgozott kötete. Modern magyar nyelv tankönyvcsaládunk gyakorlatias, hétköznapi témákon keresztül tárgyalja az anyanyelvi ismereteket.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, eszközigény, játékidő és fejlesztési terület szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Biológia 8. - Kieg.Földrajz 8. - Kieg.Kémia 8. - Kieg.Sokszínű irodalom 8. - Kieg.A Jóka ördögeMathematics 12.Logika mf. 1. kötetSakk mf. 1. kötetMathematics 11.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2016