Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Tankönyvrendelési információk 2015 Érettségire készülőknek mozaBook 4.5 Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
borító

Tankönyves hírek

A Tankönyvesek Országos Szakmai Egyesülete (TANOSZ) honlapján (www.tanosz.info) összegyűjtve megtalálhatók a legfrissebb tankönyves információk, állásfoglalások és tankönyvekkel foglalkozó sajtóhírek.
borító

Megkezdődött a tankönyvrendelés

Az EMMI sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a 2015/2016-os tanév tankönyvrendelése során nem lesz "szűkített tankönyvlista." A Mozaik Kiadó kiadványaival kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, akciókat a TANKÖNYVRENDELÉSI INFORMÁCIÓK részben találják. A kiadó digitális tananyagairól a www.mozabook.hu, illetve www. mozaweb.hu oldalon tájékozódhatnak.
borító

Online tankönyvrendelés webáruházunkban

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A 2015/2016-os tanév tanári határidőnaplói 2015. május 15-ig 50% kedvezménnyel, mindössze 980 Ft-ért rendelhetők meg. A heti bontású elegáns tanári határidőnaplók szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el.
borító

Történelmi atlasz középiskolásoknak

Kiadványunk segítséget nyújt az érettségire való felkészüléshez, és eredményesen használható az érettségi vizsgán is. Iskolai atlaszainkat itt találja.
borító

Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye

Pektor Gabriella Örömteli gyermekévek című kötete több mint 120 játékkal és elméleti összefoglalóval a mozgással való fejlesztéséhez nyújt segítséget. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, játékidő, fejlesztési terület és eszközigény szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Történelem munkafüzet 5.

Rendhagyó ötödik osztályos munkafüzet a történelem tankönyvcsaládunkhoz. Az időutazó naplót használó diákok a digitális változatban elérhető 3D animációk segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a tananyagot.
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok játékosan és az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematika birodalmába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

DIFER - Fejlesztés mesékkel

A DIFER programcsomag kötete a mesélésben, beszélgetésben rejlő lehetőségek használatához kínál eszközöket és módszereket a 4–8 éves gyermekek szociális, anyanyelvi, gondolkodásbeli fejlődésének segítéhez.
borító

Matematika feladatgyűjtemények 9-12.

Matematika feladatgyűjteményeink eredményesen használhatók a közép- és az emelt szintű érettségire készüléshez. A 11-12.-es kötet több mint 2000 feladatot tartalmaz. Tekintse meg középiskolai feladatgyűjteményeinket!
borító

Állampolgári ismeretek középisk.

A kötet az alkotmányos értékeket, ezek történetét, jelenét, európai és magyar kontextusait híreken, könyveken, honlapokon, filmeken keresztül mutatja meg. Sok feladatot, feldolgozási módszert kínál az elméletinek tűnő témákhoz is.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Karinthy F: Legenda a költőrőlDIFER - Számolás fejlesztéseAz önszervező anyagSokszínű magyar nyelv 8. AB.Természetismeret 6. AB. tszm.Történelem 10. mf.Útravaló - Erkölcstan 6.Történelem 6. AB.Történelem 10.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015