Angol nyelvű tankönyvek Angol nyelvű tankönyvek Tankönyvrendelési információk 2015 Érettségire készülőknek mozaBook 4.5 Iskolai füzetek Iskolai nyomtatványok Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására mozaWeb - web-tankönyvek otthoni tanuláshoz
borító

Online tankönyvrendelés webáruházunkban

Tankönyváruházunk speciális rendelési felületén gyorsan és egyszerűen rendelhet tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, tanári kézikönyveket, pedagógiai szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A tematikus csoportosítás, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Tanári határidőnaplók 2015/2016

A 2015/2016-os tanév tanári határidőnaplói szivacsos borítással, 4-féle színváltozatban érhetők el.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, eszközigény, játékidő és fejlesztési terület szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Matematika gyakorló 2. osztályosoknak

A kiadvány a Szép Magyar Könyv Versenyen a tankönyvek között oklevéllel díjazott első osztályos kötet folytatása. A gyakorló vidám rajzai kedvet ébresztenek, így a gyermekek játékosan oldhatják meg a feladatokat.
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok játékosan és az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematika birodalmába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.
borító

ÍRÁS gyakorló 1. osztáy

Gyakorló munkafüzetünk a nagybetűk helyes alakításának, kapcsolásának gyakorlására, a biztos írás kialakítására törekszik. A tollbamondási feladatok mellett rejtvények, találós kérdések, játékos feladatok is szerepelnek benne.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs képessége, térbeli tájékozódási képessége is.
borító

Képességfejlesztő matematika mf.

A Kisokos munkafüzet azoknak a diákoknak készült, akiknek figyelme még nem tartós, nehezen összpontosítanak a tanórákon, bizonytalanok, illetve még nincs kialakult számfogalmuk. A második kötet a 20-as számkörön belül nyújt játékos gyakorlási lehetőséget.
borító

Képességfejlesztő óvodásoknak

A játék örömét érezhetik az óvodáskorú kisgyerekek a munkafüzet feladatainak megoldásakor. Az óvodapedagógusok munkáját segíti, hogy a kiadvány a fejlesztési területek alapján csoportosított fejezetekre tagolódik.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Karinthy F: Legenda a költőrőlDIFER - Számolás fejlesztéseAz önszervező anyagSokszínű magyar nyelv 8. AB.Természetismeret 6. AB. tszm.Történelem 10.Történelem 10. mf.Történelem 6. AB.Magyar nyelv 8.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2015