Kiadványaink megrendelése Csizmazia pályázat Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Mozaik Tanulmányi Verseny 2015 Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Osztálynaplók, ellenőrzők kedvezményesen

2016. február 28-ig még kedvezményesen rendelhetők meg a Mozaik Kiadó osztálynaplói, tájékoztató füzetei és ellenőrzői (AKCIÓS MEGRENDELŐLAP LETÖLTÉSE >>). Osztálynaplóink puha műbőrborítással, többféle színösszeállításban készülnek, a szállítást kérhetik 2016. májusra vagy augusztusra is.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségire készülőknek ajánljuk

Tankönyvek, feladatgyűjtemények, feladatsorok közép- és emelt szintű érettségire készülőknek. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz. Ajánlatunkat az alábbi oldalon tekintheti meg.
borító

Colourful Mathematics 9-12.

Megjelentek a népszerű Sokszínű matematika sorozatunk középiskolai köteteinek angol nyelvű változatai. A fordítások az aktuális engedélyezett magyar nyelvű változatok alapján készültek.
borító

Mozgásfejlesztő játékok gyűjteménye

Pektor Gabriella Örömteli gyermekévek című kötete több mint 120 játékkal és elméleti összefoglalóval a mozgással való fejlesztéséhez nyújt segítséget. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Történelem 7. - Az új kerettantervhez

Népszerű tankönyvsorozatunk új kerettanterv szerint átdolgozott hetedikes tankönyvével és az ingyenes digitális kiegészítéssel élményszerű a tanulás. Márffy János illusztrációi életre keltik a történelmet.
borító

Magyar nyelv 11. - Az új kerettantervhez

Megjelent a középiskolai magyar nyelv tankönyvsorozat 11.-es, új kerettantervhez átdolgozott kötete. Modern magyar nyelv tankönyvcsaládunk gyakorlatias, hétköznapi témákon keresztül tárgyalja az anyanyelvi ismereteket.
borító

Játékmozaik - játékgyűjtemény

A kötet 100, tanteremben vagy szabad téren játszható készségfejlesztő játékot tartalmaz korosztály, eszközigény, játékidő és fejlesztési terület szerint rendszerezve. Tekintse meg további szakkönyv-kínálatunkat szülőknek, pedagógusoknak!
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Nyelvtanoda - Gyakorló mf. 2. osztály

A munkafüzet alkalmas a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is, bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Tekintse meg további alsós gyakorlóinkat is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok játékosan és az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematika birodalmába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!
borító

Szövegértés gyakorló - 1. osztály

Munkafüzetünk a betűtanulás időszaka után az egyszerű szövegek olvasásához, a szövegértés műveleteinek elsajátításához kínál feladatsorokat. A szövegek eleinte szótagolva jelennek meg, a szövegméret mindvégig segíti az olvasást.

Közelmúltban megjelent kiadványok

Logika munkafüzet 1.Sakk munkafüzet 1.Mathematics 9.Mathematics 10.Mathematics 11.Történelem 7.Magyar nyelv 11.Földrajz 7. - Kieg.Sokszínű irodalom 7. - Kieg.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2016